Guy Ritchie je zagrlio svoje sinove Rocca i Davida nakon mjesec dana. Tati u zagrljaj vratila ih je Madonna koja je usred turneje po Americi, no s njima je poslala i 12 pravila kojih se Guy mora pridržavati ukoliko želi viđati djecu.


Madonna je odlučila dati do znanja da s njom nema zezanja pa je bivšem suprugu napisala 12 pravila kojih se Guy mora pridržavati dok su sinovi s njim.

Među njima su zabrana gledanja televizije, prehrana isključivo organskom hranom i nošenje samo one odjeće koju je Madonna poslala. 

Guy mora paziti da Rocco i David piju samo posvećenu kabala vodu i jedu isključivo organski uzgojenu hranu i ne smije ih upoznavati sa svojim novim, ženskim prijateljicama.


Dečki smiju piti samo posvećenu kabala vodu, a ruke moraju dezinficirati sprejem dok se igraju na otvorenom, ne smiju im se kupovati igračke koje nisu etičke, a telefonom moraju zvati majku tri ili četiri puta dnevno kada njoj to odgovara.

Rocco i David ne smiju se sresti s novim Guyjevim prijateljima, a to izričito vrijedi za njegove ženske prijateljice, a nije ni poželjno da provode vrijeme s njegovim roditeljima. Nitko ih ne smije fotografirati u javnosti zajedno s Guyjem, a prije spavanja tata mora Davidu pročitati slikovnicu koju je napisala Madonna.


Susret između tate i sinova bio je dirljiv. Rocco se bacio Guyju u zagrljaj i povikao 'Tata!' dok je Guy čvrsto zagrlio trogodišnjeg Davida Bandu kojeg je zajedno s Madonnom posvojio 2006.

Rocco i David gotovo da i nisu viđali oca od kada su prošli mjesec Guy i Madonna objavili da se razvode.

Dečki su bili s mamom u Americi, a kada se u novinama pojavila fotografija na kojoj Rocco nosi majcu kluba Yankees za koji igra Madonnin novi dečko Alex Rodriguez, Guy se skoro rasplakao.

Izgleda kako će bitka za skrbništvo nad djecom biti najgora točka razvoda za oboje. Guy je uzeo najbolje odvjetnike, no i njegova 50-godišnja supruga sigurno ništa neće prepustiti slučaju.

Iako mnogi razumiju Madonnine razloge da se želi preseliti u New York, ne može odvesti sinove na stalni boravak u Ameriku bez Guyjeve dozvole, koju će izgleda teško dobiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju