Vrhunac koji pruža oralni seks od žena češće iskuse muškarci. Donosimo vam nekoliko savjeta koje svakako morate prenijeti svojim partnerima ne bi li i vi doživjeli neslućene užitke kunilingusa

Dok se o felaciju puno više govori i zna, kunilingus ili oralno zadovoljavanje žena znatno je više neistraženo područje u kojem muškarci improviziraju i pokušavaju pronaći prave pokrete koje će njihovu partnericu dovesti do ludila upravo na način na koje su one to omogućile njima.

Razlog zbog kojeg neki muškarci još uvijek imaju otpor prema oralnom zadovoljavanju žena je miris i okus ženskog spolovila. No, uz redovitu higijenu vagina nema okus koji bi muškarca trebao odbiti od oralnog seksa. Ako će mu biti lakše, istuširajte se netom prije akcije u krevetu i njegova bi nesigurnost trebala nestati.

Svako lizanje, nježno usisavanje i vlažnost iz vaših usta koju ćete prenijeti na vaginalni ulaz, stidne usne i klitoris vašoj će partnerici otkriti u vama otkriti novog seksualnog heroja.

Kao sladoled različitih okusa

Na samom početku važno je znati da morate krenuti polako. Žene voli kada lagano uživate u njezinom tijelu. Ono što ne vole je da je odmah zaskočite i jezikom agresivno krenete u njezin hram užitaka. Zamislite da je vagina kornet s tri kuglice sladoleda različitih okusa.

Koristite jezik za lizanje vagine od ulaza prema klitorisu. Zapamtite da se i vi morate potpuno opustiti i uživati u takvoj seksualnoj igri.

Budući da je jezik najjači mišić na tijelu, iskoristite njegove prednosti u odnosu na penis koji teže možete svjesno kontrolirati. Ne samo da je jezik pokriven slinom, prirodnim lubrikantom, već njime možete manevrirati na bezbroj načina.

Dok ližete svoju partnericu proučavajući unutrašnjost njezine vagine, mijenjajte ritam i čvrstoću kojom ćete je dodirivati. Čvrst jezik koristite kada želite precizno obraditi jedan dio, poput klitorisa, a mekši i opušteniji neka bude kada ližete šire područje.

Zapamtite samo da se svako malo vraćate na klitoris koji je najvećem broju žena 'okidač' za orgazam.

No, ne krenite na njega odmah agresivno punom snagom jer joj to može izazvati nelagodu i odbiti je od daljnjeg prepuštanja oralnom seksu. Krenite polako, te s vremenom pojačavajte pritisak i ubrzavajte, ali osjećajući impulse koje vam daje njezino tijelo.

Uz 'francuski poljubac' i - masaža

Nakon lizanja klitorisa, usišite ga i trenutno ga otpustite. Tada ga nježno postavite u usta istovremeno ližući oko njega čime ćete je izbezumiti od uzbuđenja. Ono što nikako ne smijete činiti prilikom oralnog zadovoljavanja partnerice je upotreba zubi, odnosno grickanje bilo kojeg dijela vagine.

15 trikova za urnebesni seks u 2010.

Umijete li u kunilingusu upotrijebiti i prste, pružite ćete joj orgazam koji će je do kraja raspametiti. Dok njezinom klitorisu dajete 'francuski poljubac', upotrijebite prst kojim ćete ga blago masirati. Njime možete penetrirati, ali budite pažljivi. Vagina je vrlo osjetljivo područje, ne ulazite prstom prebrzo ili pregrubo.

Top 6 pravila za bolji seks

Ali kada pogodite pravo mjesto, doživjet ćete ženski orgazam u svojim ustima što se smatra jednim od najvećih afrodizijaka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju