Za djevojku poznatoj po ludim partijima, ali i kućnom seksi uratku, izjava kako je spavala samo s nekoliko muškaraca, može biti poprilično iznenađujuća. Paris Hilton tvrdi kako se s većinom muškaraca s kojima je izlazila - samo ljubila

Uglavnom sam se ljubila s dečkima s kojima sam izlazila. Mislim da je jako važno igrati ulogu nedostižne djevojke

Zovu je žderačicom muškaraca, a prema posljednjim infromacijama intenzivno se druži sa žderačem žena - Georgeom Clooneyem. Ipak, Paris Hilton, bogata nasljednica i party djevojka tvrdi kako je 'spavala samo s nekoliko muškaraca'.

- S dečkima s kojima sam izlazila, uglavnom sam se samo ljubila, tvrdi Paris Hilton koja je službeno hodala s trojicom muškaraca, Benjijem Maddenom, Nickom Carterom i Stavrosom Niarchosom, a dvaput je bila zaručena. Prvi put sa svojim imenjakom Parisom Latsisom, a drugi put s manekenom Jasonom Shawom.

Ipak, možda je najbolje poznata njezina veza s filmskim producentom Rickom Solomonom s kojim je snimila i poznati kućni uradak koji je (ne)zgodno dospio na internet.

- Spavala sam samo s nekoliko muškaraca, kazala je Paris magazinu People i dodala kako je jako važno igrati na ulogu 'nedostižne djevojke'.

Iako bi se couple moglo doslovce prevesti kao par, odnosno nekoliko muškaraca, bilo bi zanimljivo kolika bi ta brojka bila u njezinom vokabularu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju