Udruga za izgradnju kvalitetnih odnosa prema sebi, drugima i okollišu 'TI I JA' organizira interaktivnu radionicu s temom ljubavnih odnosa

Odnosi čine naš život, a osjećaji čine naše odnose. Prevladavajuće je mišljenje da nam se osjećaji događaju i da u tome nema pravilnosti ili logike. Najnovija istraživanja s područja psihologije potvrđuju postojanje osjećajne inteligencije i mogučnost da se ona razvija.

Upravo je nedostatak osjećajne inteligencije najčešće uzrokom agresije ili nekih drugih oblika ponašanja i doživljavanja koji osobu ozbiljno ometaju u uspostavi odnosa sa sobom, a onda i s drugima.

Cilj radionica u organizaciji 'Udruge za izgradnju kvalitetnih odnosa prema sebi,drugima i okolišu Ti i Ja' je osvještavanje i usvajanje znanja i vještina koje se temelje na psihologijskim spoznajama, a u funkciji su uspostave kvalitetnih odnosa.

Nakon što smo održali seriju radionica na temu 'Zakonitosti i faze svakog odnosa', najavljujemo radionice na temu specifičnosti ljubavnih odnosa nakon čega će uslijediti radionice na temu odnosa između teenegera i roditelja.

Temom ljubavnih odnosa bavit će se radionice koje će se održati 25.11. i 02.12. od 18 do 20 sati.

 Saznajte tajnu uspješnog odnosa na interaktivnoj radionici udruge 'TI I JA' koju će voditi dip.def. Jelena Kuduzović i Lorena Matić u prostoru HalPet centra, Kumičićeva 10.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju