Polažaj spavanja navodno otkriva u kakvom ste odnosu s vašim partnerom. Jeste li vi gazda u kući ili je on taj koji pokazuje osjećaje može se pročitati putem vaših tijela

Položaj u kojem spavate vrlo rječito (bar psiholozima) otkriva vaše odnose, pokazuje vaša osjećaje, ali i - tko je 'gazda' u vašoj kući ili vezi.

Evo nekih od najčešćih položaja u spavanju i njihovo skriveno značenje:

Žlica 1 (on iza leđa partnerice): Oboje spavate na boku, on je licem okrenut vašim leđima.

Značenje: On je tradicionalist i osjeća se vašim zaštitnikom. Može vas zagrliti kad god poželi i nježno dodiruje svaki dio vašeg tijela. Ali pazite da vaše ustručavanje da je poljubite ili milujete u ovom položaju ne shvati 'suviše platonskim pristupom nježnosti'.

Žlica 2 (ona iza leđa partnera): Oboje ležite na boku, ona vas gleda u leđa.

Značenje: Vrlo ste nježni i pažljivi i predstavljate 'kičmu' u vašim odnosima. On se ne plaši da ponekad 'pobjegne' od obaveza i odgovornosti, ali ste vi njegovo 'emocionalno sidro' - sve dok ne počne zapostavljati i oglušivati se na vaše potrebe.

Udaljeni polovi: Okrenuti ste leđima jedno drugom ostavljajući puno prostora između.

Značenje: Intima je na putu konačnog prekida i najvjerojatnije postajete suviše nezavisni jedno od drugog. Ako je ova nezavisnost rezultat dogovora i odgovara oboma, onda je stvar u redu sve dok jedno drugom toplo poželite laku noć. Ali pazite da ovaj položaj u spavanju netko od vas dvoje ne iskoristi da se potpuno zatvori i protumači kao razlog za potpuni raskid.

Odgurnuti: Jedno od vas dvoje se raširi kao morska zvijezda i zauzme gotovo cijelu postelju, a drugo se šćućuri na rub kreveta.

>> 4 vruće poze za seksi vikend

>> Kako se seksaš, takva ti je veza

Značenje: Opušteni partner (ica) dominira u vašim odnosima i postaje sebičan i potpuno nesvjestan potreba partnera. Ako ste vi ta odgurnuta osoba, po svaku se cijenu 'po dnevnoj svjetlosti' počnite otvoreno boriti za svoja prava i ispunjavanje potreba.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju