Najviše će se pamtiti razvod Madonne i Guya Ritchieja koji je uslijedio samo par mjeseci nakon što su oboje demantirali bračnu krizu, ali i bizarna veza Britney Spears i paparazza, te dramatičan kraj veze s nesuđenom gospođom Clooney

Madonna i Guy Ritchie bili su u braku više od sedam godina, da bi ona potom izjavila kako se vjenčala iz pogrešnih razloga. On je izjavio kako se nisu seksali barem godinu i pol dana, kako u frižideru nemaju hrane, te kako 'bakica' kako ju je ponekad zvao, opsesivno vježba. Ona ga je nazvala emocionalnim retardom, poručila mu da joj nije žao, no ubrzo i okončala medijsko prepucavanje, jer su joj njezini kabalisti poručili da smiri strasti - zbog vjere.

Kada su svi povjerovali da je George Clooney konačno uhvaćen u ljubavnu mrežu, a njegova zaručnica Sarah Larson čak je upoznala i njegove roditelje, on je ostavio i krenuo dalje u svoje filmske i osvajačke pohode.

Glumica Sienna Miller kojoj britanski mediji zovu 'barakudom' ostavila je dečka, glumca Rhya Ifansa kako bi razorila brak Balthazara Gettyja, prezgodnog i oženjenog milijardera. Njegova obitelj stala je na stranu Balthazarove zakonite surpuge, a on se još uvijek čini neodlučnim za povratak kući.

David Duchovny koji je paralelno sa snimanjem serije o odvjetniku, ovisniku o seksu, prigodno objavio svijetu kako i sam pati od iste ovisnosti, dobrovoljno se prijavio u klinku za liječenje. Nakon izlaska i navodnog oporavka, David i njegova supruga Tea Leoni objavili su razvod.

Evan Rachel Wood, glumica koja je potpuno promijenila imidž kako bi se izgledom približila najslavnijoj zvijezdi burleske Diti Von Teese, očito nije bila dovoljno dobra zamjena za suprugu Marilyna Mansona. Evan i Marilyn objavili su vezu na sva zvona i uskoro prekinuli.

Liv Tyler i Royston Langdon objavili su razvod i potom se predomislili, a potom i ponovno objavili konačan kraj. Liv je kazala kako više nije mogla biti u braku s Roystonom, a on je prihvatio njezinu odluku i otišao.

Eddie Muprhy i Tracey Edmonds počeli su bajkovito, vezu zaokružili dijamantnim prstenom i otputovali na medeni mjesec. Tada je sve puklo, a Tracey je izjavila kako je tek na medenom mjesecu otkrila mračnu stranu slavnog komičara koji je navodno imao česte izljeve bijesa i ljubomore.

Ona je imala razne ispade poput brijanja kose, problema s drogom i alkoholom, oduzeto joj je skrbništvo nad djecom, a potom je završila u vezi s paparazzom koji joj je visio pred kućom. Adnan Ghalib dobio je svojih petnaest minuta slave u vezi s Britney Spears, a navodno su snimili i kućni seks video, što je poslije demantirao. Kada je povratila razum, britney ga je i ostavila.

Fina cura iz susjedstva Anne Hathaway i njezin dečko Raffaello Follieri bili su zlatni američki par. Ona glumica i poznata humanitarka, a on na čelu dobrotovorne organizacije. Uskoro je osuđen zbog pronevjere novca za što je dobio kaznu, a Anne su ostali luksuzan stan i dragocjen nakit kojima ju je Raffaello tijekom veze obasipao.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju