Kama sutra, psihoanalize, bračni savjetnik... Ne! Madonna je odbacila sve poznate metode za spas braka i kao uvijek, otišla korak dalje. Ona i njezin suprug, Guy Ritchie sačuvali su brak ritualom koji, između ostalog, uključuje šaputanje na jastuku

Ne šalimo se, naime riječ je o ritualu koji se sastoji od nekoliko važnih metoda, a šaputanje na uho tek je dijelić složenijeg procesa kojeg se slavna pjevačica i njezin suprug pridržavaju u potpunosti. 


Pogledajte se svakih petnaest minuta

Vaš partner i vi morate se pogledati svakih petnaest minuta kako bi jedno drugom neprestano bili u vizualnom dometu. 

Važan je dodir

Dodirujte se svake dvije minute kako bi uspostavili i taktilnu, neverbalnu komunikaciju. Dovoljan je dodir po ruci, kosi, licu… 

Recite prvo što vam padne napamet

Bez riječi nema uspjeha. Neka vaš partner zna da vam je stalno na pameti. Odaberite nekoliko ključnih riječi, no to ne znači da mu trebate govoriti ‘volim te’. Stvar je u odabiru posebnih riječi, ali onih koji vam prve padnu napamet. Primjerice, kada je Guy vidio Madonnu dok izlazi iz automobila, rekao joj je ‘Beautiful’, odnosno ‘lijepa’. Madonna je pak Guyu kazala: ‘Macho’. Tijekom večeri jedno su drugom govorili riječi ‘moćan’, ‘pametan’ i ‘misteriozna’,’mudra’. 

Budite intimni u gomili 

Ne mislimo na seks. Madonna i Guy su naime osmislili svoje kodove kako bi ostali bliski ikada su okruženi ljudima, a to im je oboma jako, jako seksi. 


Osim toga, Madonna i Guy su poslušali stari savjet kabale prema kojem su se ponovno odlučili obvezati jedan drugome.
I na kraju, Madonna i Guy su se odlučili na neko vrijeme preseliti u Ameriku, ali i usvojiti još jedno dijete iz Malawija. 
No, dakako, vi to ne morate učiniti. Što se ostalih savjeta tiče, ne zvuče loše. Ako je mogla Madonna, možete i vi. Ipak je ona kraljica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju