Bez obzira na to što muškarci djeluju samouvjereno prije, za vrijeme i nakon seksa postoje stvari koje ih mogu izbaciti iz ravnoteže. Među njima su težina i naravno izgled i veličina penisa

Čak i kada vam se čini da zna što radi, muškarcu se po glavi vrte sitnice koje ga mogu izludjeti.

I dok vi razmišljate je li svjetlo dovoljno prigušeno kako bi on imao što lošiji pogled na vaš celulit vaš partner muči muku hoće li vam se svidjeti njegovi dodiri i sviđa li vam se uopće kako izgleda kada je gol.

Ukoliko želite da ono što ste započeli završi uzdasima i orgazmom pomognite mu da prebrodi strahove i riješi se nervoze.

Problematične ruke
Muškarci u većini slučajeva ne znaju što bi s rukama tijekom seksa. Jedino mjesto na koje će ih staviti, a da su pritom sigurni u sebe su grudi.

Muškarci razmišljaju o tome kako ćete reagirati kada ih prvi puta vidite gole i primjećujete li višak kilograma na njima.

Ono što ih muči tijekom seksa je da će ruku staviti na krivo mjesto i pritom ispasti nespretni ili neiskusni.

Problem nestaje kada upoznaju partnericu i shvate što želi, no ukoliko želite uživati u svakom seksu slobodno mu pokažite ili recite gdje volite osjetiti njegove ruke i prste.

Izgledam li dobro kad sam gol?
Muškarce brine izgled isto koliko i žene, no oni to ne pokazuju. Razmišljaju o tome kako ćete reagirati kada ih prvi puta vidite gole i primjećujete li višak kilograma na njima.
Uz to brine ih i jesu li preteški i kakoćete vi to izdržati te hoće li vas 'zdrobiti' tijekom seksa.

Ah taj orgazam!
Za većinu muškaraca jedni cilj seksa je orgazam, no pritom ne razmišljaju samo o svom već i o vašem. Ukoliko ženski orgazam izostane oni su zabrinuti i smatraju kako nisu dobro odradili svoj dio posla.

Zajedničkim čišćenjem do više seksa

Pomoći će ukoliko im objasnite da takva situacija ne znači kraj svijeta. Kada ih u to uspijete uvjeriti postati će puno opušteniji u krevetu.

Sviđa li ti se moj penis?
Znali ste da će se naći u ovom tekstu, zar ne? Muškarci brinu o veličini svog spolnog organa te ih isto tako muči koriste li ga na pravilan način.

Prestanite tražiti. G-točka ipak ne postoji

Ukoliko razrogačite oči kada se skine i date mu do znanja da ste oduševljeni možete očekivati ludu zabavu

Ohrabrenja i pohvale čine čuda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju