Kada je riječ o seksu muškarci su puno jednostavnije bića koja znaju što hoće i što ih dovodi do uzbuđenja. No isto tako postoje sitnice koje bi oni voljeli da znamo kada smo u s njim u seksualnom zagrljaju, ali nam to vrlo često ne žele priznati. Doznajte što muškarci ne vole u seksu

Seks ispod pokrivača
Vrlo često žene zbog kompleksa na svoj izgled izbjegavaju otvorene scene u seksu u kojima je njihovo tijelo u potpunosti izloženo pa vrlo često koriste pokrivač kao zaštitu. Ne radite probleme gdje im nije mjesto jer muškarac voli vidjeti žensko tijelo bez obzira na njegove mane. Nitko nije savršen, a ženskoj silueti njima je teško odoljeti.

>> Pozor! Otkrivamo sve tajne poze 69

Ne čekajte da partner uvijek pogodi točno što vama odgovara

Lažni orgazam
Nema ništa uzbudljivije kada oba partnera proizvode senzualne zvukove tijekom seksa no kada strastveni jecaji pređu umjetne krikove rezultat je kontraproduktivan. Ne pretjerujte s umjetnim emocijama jer njih je lako prepoznati, a muškarci ih nikako ne vole i za njih su pomalo uvredljive. Budite prirodni.

>> 5 poza za maratonski seks

Pasivnost
Iako pripadnici jačeg spola vole vladati situacijom i dominirati seksualnim igrama oni obožavaju i kada im žena točno pokaže način na koji voli da ju se dodiruje. Ne čekajte da pogodi točno što vam odgovara jer možda ćete se morati načekati već s vremena na vrijeme preuzmite inicijativu i pokažite mu što možete. Biti će vam zahvalan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju