U jednom trenutku trčite plažom ruku pod ruku s Hughom Jackmanom, a samo nekoliko trenutaka kasnije ljubi vas George Clooney. Kako se odlučiti između dva seksepilna frajera? U snovima to nije potrebno, zaklopite oči i uživajte. Jedan od njih vas možda dovede i do orgazma

Nedavno istraživanje koje je provela dr. Jennie Parker pokazalo je kako žene često sanjaju filmske zvijezde, a ti snovi uključuju flert, puno seksi poljubaca te nerijetko i vruće dodire. Muškarci s druge strane ne mare za nježnosti, njihovi snovi vrlo često uključuju seks s atraktivnom ženskom osobom.

Mozak je najveći seksualni organ. Ako sanjamo strast i partnerove ruke na određenim dijelovima tijela krv će ubrzano kolati do završetka živaca i doći će do trzanja tijela i orgazma.

Istraživanje je provedeno na Sveučilištu u Kanadi, a pokazalo je kako žene najčešće sanjaju romantične snove koji uključuju poznate i slavne muškarce, dok pripadnici jačeg spola u snu uživaju u seksu s dvije ili više partnerica. I dok sanjaju oni odgovaraju stereotipima!

Snovi koji uključuju seksualne maštarije su česti, mnogi ih imaju jednom tjedno. To polje je još neistraženo, no psiholozi tvrde kako oni govore dosta o osobi te otkrivaju skrivene želje i strahove.

Psihologinja Lauri Loewenberg koja proučava snove i njihovo značenje tvrdi kako su oni direktno povezani sa stvarima koje su nam se dogodile taj dan, no ispričane su i proživljene na drugačiji način.

Često puta snovi uključuju seks s bivšim partnerima. No oni ne znače kako žalimo za tom osobom već su jedan oblik podsjetnika na lijepe stvari koje su nam se dogodile u prošlosti.

Snovi u kojima sanjamo seksualne odnose su potpuno normalni i ponekad uopće nemaju nikakvo posebno značenje.

Ipak, taj odnos je u snovima uvijek puno bolji od stanja kakvo je bilo u stvarnosti. Takav san je često pokazatelj da je osobi potrebno malo pažnje na području muško-ženskih odnosa.

Dr. Loewenberg tvrdi kako je u snu moguće doživjeti i orgazam. Ustvari to uopće nije čudno kada razmislimo kako je mozak naš najveći seksualni organ. Ako sanjamo strast i partnerove ruke na određenim dijelovima tijela krv će ubrzano kolati do završetka živaca i doći će do trzanja tijela i orgazma.

Snovi u kojima sanjamo seksualne odnose su potpuno normalni i ponekad uopće nemaju nikakvo posebno značenje. Ljudi su puni seksualne energije, a ukoliko ona nije iskorištena preko dana stići će nas u snovima. To uopće nije loše...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju