On misli da je sve u redu, ona kako joj je izgrebao bradu, on kako ju je doveo do vrhunca, a ona kako opet nije skinuo čarape. U seksu griješe oba spola, podjednako, no na različitim poljima. Griješiti je ljudski i što je najvažnije, sve se može ispraviti

Morate li glumiti orgazam?
Ne. I to iz više razloga. Prvo, jer će on biti pretjerano samozadovoljan, a drugo jer će biti zadovoljan misleći da vam je pružio ultimativno seksualno zadovoljstvo. Seks je dvostrana radnja, interakcija je važna, pa je stoga važnije biti iskren kako bi vi konačno stvarno postigli to ultimativno zadovoljstvo - orgazam. Pomozite mu i informirajte ga o vašim 'specifičnostima'.

Pričajte mu o sebi (ali u seksu)
Dakle, muškarce ne zanima što se dogodilo vašoj prijateljici, susjedi ili što li već.. ali napet će uho kada mu ispričate što vas uzbuđuje. Ono što ne zna ne može ni ispraviti. Recite mu što vas uzbuđuje kako bi on to doista mogao i napraviti, a vi kako nikada ne biste mogli reći da mu niste rekli.

Preuzmite inicijativu
Učinite to barem treći ili četvrti put, jer nigdje ne piše da oni moraju uvijek nasrnuti na vas. I oni su ljudska bića koja se žele osjećati poželjnima. Inicirajte seks i preuzmite kontrolu.

Ne kritizirajte svoje tijelo
Vaše je tijelo u redu i vjerujte da on ne razmišlja o tome dok se seksate. Osim toga, ne naglašavajte svoje mane - nikome, a osobito ne vašem partneru. Kao prvo on to ne vidi, a kao drugo, kritika na vlastiti račun tijekom seksa može biti destimulirajuća. Stoga, jezik za zube - vaš partner nije vaša mama ili prijateljica.

Oni vole ručni i (oralni) rad
Gotovo da ni nema muškarca koji ne voli oralni seks, no kod žena situacija zna biti drugačija. U svakom slučaju, ovdje je sve stvar kompromisa - ne morate gutati, ali mu ponekad priuštite ručno/oralno zadovoljstvo. I kraj priče.

>> 7 seksualnih 'užitaka' koje ne volimo

>> U 7 koraka do vladarice muškaraca

Ne zanemarujte njegovo tijelo
I on voli milovanje po leđima, nježne poljupce u vrat... Ima i on ostale zone osim one najveće - njegovog ponosa. Muškarci kao i žene vole osjetiti toplinu, nježnost i dodir. I kad bolje promislite, vole sve isto što i žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju