Parovi koji pokušavaju dobiti dijete, no to im ne polazi za rukom trebali bi se okušati u strastvenom seksu. Istraživanje je pokazalo kako dobar seks pun strasti povećava šanse za začeće

Divlji i uzbudljivi seks je najlkaši put do žačeća. Parovi koji pokušavaju dobiti dijete trebali bi jedno drugome pružiti vrhunsko zadovoljstvo. Dobar seks povećava kvalitetu i kvantitetu sperme, a ukoliko žena doživljava jake orgazme sperma će lakše oploditi jajašce.

Rezultati istraživanja provedenog na Sveučilištu Sheffield pokazali su kako bi parovima bilo bolje da porade na svom seksualnom životu nego da vode računa o plodnim i neplodnim danima u mjesecu.

Divlji i uzbudljivi seks povećava količinu i kvalitetu sperme koja će lakše oploditi jajašce.

'Parovima koji rade na djetetu seks postaje zadatak kojeg obavljaju mehanički i rutinski, a to je pogrešan pristup', tvrdi Allan Pacey koji je proveo istraživanje.

Muškarac proizvodi u prosjeku oko 250 milijuna spermija tijekom seksa, a veća stimulacija može povećati tu brojku i do 50 posto te povećati kvalitetu sperme, a time i mogućnost začeća.

Što su muškarci više uzbuđeni, iz testisa će se povući veće rezerve sperme, a tada su i šanse da se spoje s jajašcem veće. Parovi koji priželjkuju dijete zato bi morali uložiti više truda u obostrano zadovoljstvo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju