Oko nekih se stvari ženski senzibilitet nikada neće poklopiti s muškim doživljajem veza i života općenito. Što to istovremeno veseli nježniji, a totalno izbezumljuje dlakaviji spol?

Mnoštvo je navika o kojima žene ovise, a koje muškarci iskreno mrze. Ili preciznije rečeno, imaju poteškoće razumjeti skup navika koje žene na kraju krajeva i čini ženama. Popularni lifestyle magazin za muškarce AskMen je sastavio listu stvari koje žene vole, a muškarci mrze.

4. Obiteljsko okupljanje

One se mogu ponašati primjereno kada se vaša obitelj okuplja. Ali muškarci, izgleda, imaju prirodnu averziju prema okupljanju članova njezine mnogobrojne obitelji. Muškarac vs. rodbina je tema stara koliko i vrijeme. Nema ni smisla dodatno je objašnjavati.

3. Cvijeće i čokolade
Muškarci žele imati velike, konkretne stvari, kao što je na primjer flat screen televizor. Djevojke samo žele neposrednost i potvrdu vaše ljubavi. I zbog nekog razloga, nitko još nije shvatio što to one točno ustvari žele. Vjerojatno je to, ipak, komad čokolade i nešto mrtve jedva primjetno mirišljave vegetacije.

2. Robbie Williams i Justin Timberlake
U svakoj ženi krije se tinejdžerka. Sve što treba jeste da zgodni muškarac 'potrefi' visoke note i da se raspleše na sceni. Ovo zasigurno nisu talenti koje drugi muškarci cijene, što objašnjava disproporcionalan broj žena koje se ubrajaju u fanove Robbieja Williamsa i Justina Tiberlakea.

>> 10 tajni koja ona nikada neće otkriti

>> 4 vruće poze za seksi vikend

1. Carrie Bradshaw
Čini se da je karakter koji utjelovljuje Sarah Jessica Parker idol svake urbane žene. Ona je duhovita, cool i besprijekorno odjevena. Ali i često završi u krevetu sa raznim muškarcima, puši cigarete do iznemoglosti i sobom je opsjednuti megalomanijak. Muškarci u njoj baš i ne vide nekog saveznika i pozitivnog uzora.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju