Ovih dana samo je jedna stvar toplija od vremena – pohotan ljetni seks. Već kod same pomisli na to možemo si oblizati usne.

Što nas ljeti tako uzbuđuje? Postoji više razloga zbog kojih ljeto budi naš seksualni nagon. Muškarci se pogotovo odazivaju na podražaje iz okoline, kao što je iznenadno povećan broj žena u bikinijima, ljetnim haljinicama, minicama i majicama koje više otkrivaju nego skrivaju. Ali to nije jedini razlog zašto smo ljeti pohotniji. 

Sunce zagrije i naš seksualni nagon. Sunčeva svjetlost navodno pomaže u stvaranju hormona zvanog MSH, koji je povezan s nezaustavljivom željom za seksom. Sunčeva svjetlost također stimulira epifizu koja smanjuje količinu hormona melatonina čime dolazi do poboljšanja našeg raspoloženja i buđenja seksualnog nagona. 

Svi izgledamo više seksi. Muškarci su privlačniji nego ikad. Njihova ljetna odjeća otkriva oblikovane mišiće ruku i čvrste stražnjice. Žene izgledaju jednako kao nakon seksa – užarene, lagano crvenkaste puti, koja se doima tako privlačno. To je razdoblje kada se žene skidaju i pokazuju svoje tijelo, kao na primjer dekolte. Zagorjela put čini naše obline i mišiće primjetnijima pa stoga nosimo manje odjeće. Bez obzira na spol, dobro raspoloženje u ljetnim danima pomaže u pokazivanju samouvjerenosti i energije, koja je zarazna i prije svega jako seksi!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju