Možda ste ponosne na seksi tehnike kojima se služite dok uživate u krevetu s partnerom, no jeste li sigurne da znate baš sve što će oduševiti? Isprobajte četiri vruća trika zbog kojih nećete požaliti. Ni vi, niti partner!

Seks umjesto doručka
Umjesto jutarnjeg gunđanja i kiselog lica koje ne želi ustati priuštite si jutarnji seks. Muškarci su ujutro odmorni i napaljeni, a samo mali poticaj koji će stići s vaše strane osigurat će vam urnebesan početak dana.

Pogled ispod obrva
Oralni seks muškarci jednostavno obožavaju, no ono što će ih oduševiti još više je pogled u oči dok to radite. Bliskost koju ćete osjetiti u tom trenutku bit će afrodizijak koji će vas oboje vinuti u visine.

>> Izbjegnite greške koje će uništiti seks 

>> 4 najveća seksualna straha kod muškaraca

Vibrator kao as u rukavu
Ima ga svaka cura, no dok neke svoje vibrirajuće prijatelje sramežljivo skrivaju na dnu ladice u spavaćoj sobi, drugima stoji kao ukras na ormariću. I dečki ih vole pa koliko im je god zanimljivo maštati o tome što radite s njim, oduševilo bi ih kad bi vibrator uključili dok su i oni u vašem krevetu. Isprobajte!

Ostavite lampicu na miru
Određena doza nelagode i sramežljivosti normalna je na početku veze, pa se tada tolerira mahnito skakanje na prekidač čim se stvari malo zahuktaju. No muškarci su vizualni tipovi i vole vidjeti svaki komadić vašeg tijela, pogotovo bez odjeće, zato ostavite prekidače i lampice na miru i jednostavno uživajte.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju