Recite zbogom teretani i bjesnomučnom trčanju po traci. Za druženje s voljenim od danas imate razlog više, jer svaka kap znoja provedena u vrućoj zabavi biće vam dragocijena.


1.ŠETNJA KVARTOM- 28 izgubljenih kalorija
Desetak minuta šetnje, jednostavan je i romantičan način kako se opustiti prije prave akcije. Primite svog dragog za ruku i stisnite se uz njega, nek svi u kvartu znaju čiji ste komad.

2.HRVANJE PREKO DALJINSKOG- 50 izgubljenih kalorija

Zgrabite mu daljinski iz ruke, naravno ne činite to dok traje nogometno prvenstvo, jer ne odgovaramo za posljedice. Valjanje uz tople poljupce i šapat na uho, itekako je dobra vježba, a takva zabava najčešće završi vrućim seksom.

>> Seks na otvorenom: 4 stvari koje će vas izluditi

3. ZAJEDNO POD TUŠEM- 40 izgubljenih kalorija

Tuširanje od danas postaje dio vašeg treninga, pozovite dragog da vam se pridruži ispod tuša i pružite mu nezaboravno iskustvo. Zajedničko tuširanje može biti vrlo erotično. Upotrijebite maštu.

4. DESET MINUTA PREDIGRE- 25 izgubljenih kalorija
Izljubite ga po cijelom tijelu, naravno na strateškim točkama zadržite se malo duže i upotrijebite ruke i jezik. No ne žurite, ova vježba daje rezultate tek nakon deset minuta, a osim kalorija gorjet će i vaše tijelo.

>> 5 najgorih isprika koje uništavaju seks

5. PETOMINUTNA MASAŽA- 48 izgubljenih kalorija
Gnječenje, trljanje uljima i mirisnim kremicama dio su masaže koja uz prave pokrete može osvježiti vaše i partnerovo tijelo, ali i zagrijati strasti. dajte si truda i izmasirajte mu cijelo tijelo i, naravno, očekujte isto.

6. 10 MINUTA ZA NJEGOV PENIS- 59 potrošenih kalorija
Iako su usne najmočnije oružje, a oralni seks omiljen kod muškaraca, ljubljenje sagorijeva najviše kalorija stoga se koncentrirajte na njegbove usne, a penis ne ispuštajte iz ruku. Ova vježba ispaltit će se njem, ali i vama.

7. MASTRUBIRAJTE PRED NJIM- 100 potrošenih kalorija
Prizor koji će zasigurno dugo pamtiti zato si dajte truda. Posjednite voljenog ispred sebe i krenite na posao. Upalite muziku i odjenite seksi rublje i štikle i krenite. Osim što ćete ga dovesti do ludila, osjećat ćete se nevjerojatno seksi.

8.ORALNO ZADOVOLJENA- 80 potrošenih kalorija
Zgrabite ga i pokažite gdje mu je mjesto jer to je vaših pet minuta. Zauzmite ugodan položaj i prepustite se užitku, svaka minuta produženog užitka je dragocjena.

9. SEKS NABRZAKA -25 potrošenih kalorija
Strgajte sve sa sebe i njega te prijeđite na stvar.Najučinkovitija vježba u bilo koje doba dana i noći, a rezultat je dvostruki-čisti užitak i potprošene kalorije.

10. 15 MINUTA NA NJEMU-75 sagorenih kalorija
On obožava kad ste na njemu, osim što je sav posao na vama, prizor pred njegovim očima je neodoljiv. Izvijajte se, zabacujte kosu, vrtite bokovima…vrijedna je svaka prolivena kap znoja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju