U njemu se probudila sumnja. Seks je vrlo rijedak, nju često boli galav, zagoraio vam je ručak i zakasnili ste na sastanak... Evo nekoliko znakova po kojima će vaš partner prepoznati da radite neke nečasne radnje

Ona više nije zainteresirana za seks, a ako već mora, ponaša se kao da jedva čeka da sve cijela ta agonija svrši. Zapravo je više ne privlačite, a u seksu ne uživa. Je li u pitanju kriza ili je možda masira netko drugi?

Znakovi mogu dobro pokazati što nije u redi s nekom vezom. Oni koji varaju obično su vrlo, vrlo oprezni, no kako su istodobnoi zaneseni, često odašilju signale prema kojima ih je, ako se potrudite, zaista lako provaliti.

Seks nije više dobar kao prije

Ona više nije zainteresirana za seks, a ako već mora, ponaša se kao da jedva čeka da sve cijela ta agonija svrši. Zapravo je više ne privlačite, a u seksu ne uživa. Je li u pitanju kriza ili je zapravo masira netko drugi?

Nije joj važno jeste li kraj nje

Živite zajedno, no učinilo vam se da ste čuli uzdah olakšanja kad ste izašli iz stana. Ne živite zajedno, a ona vas više ne poziva k sebi, dok vaše pozive odbija uvijek s nekom dobrom izlikom. Izbjegava vas i to više ne skriva.

Ne odgovara izravno na vaša pitanja

To je zaista velik razlogtza brigu. Ako naizravna i otvorena pitanja odbija dati jasan odgovor, riječ je o klasičnom obrambenom sustavu. Ona ne želi dati pravi odgovor. Ona izbjegava odgovor, a vi svako pitanje morate ponoviti nekoliko puta. Ukoliko vas počne napadati na neko sasvim obično pitanje... zabrinite se!

Ponaša se drugačije nego inače

Trudi se više, odijeva bolje i nasmiješena stoji pred ogledalom. Kada ste se upoznali, rekla vam je da ste joj sve na svijetu i da vas nikada ne bi mogla prevariti, no vremena se mijenjaju. Prilika čini lopova.

Promijenila je dnevni raspored i više nema vremena za vas ni vikednom, a izbjegava i vaša redovita druženja u restoran ili na kavu. Ipak, ne može se reći da ona nema društveni život - u njemu samo zapravo nema vas.

Izbjegava vašu obitelj i prijatelje

To čini jer je peče savjest i osjeća se krivom. Kriva i jest, no ti je ljudi podsjećaju na vas i svjesna je da ne može izbjeći osudu.

Izgleda sve bolje i ljepše

Trudi se više, odijeva bolje i nasmiješena stoji pred ogledalom. Kada ste se upoznali, rekla vam je da ste joj sve na svijetu i da vas nikada ne bi mogla prevariti, no vremena se mijenjaju. Prilika čini lopova. Ona je dotjerana, našminkana i kupila je na desetke novih stvari. Izgleda seksi i zrači posebno...

Naravno, niti jedan od ovih pokazatelja ne mora značiti ništa, no ako ih voljena osoba ima sve, postoji osnovan razlog za sumnju. Ili je prijavite na 'Trenutak istine' ili postavite jasno pitanje na koje već znate odgovor

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju