Amerikanka osiromašenog seksualnog života osmislila je uređaj kojim se u roku od 10 postiže orgazam. Naprava zove Vortex Vibrations, a djeluje na principu strujanja zraka koje stvara nježne vibracije. Jedino što vam je uz njega potrebno jest - usisavač

Razočarana pedesetogodišnjakinja koja nakon razvoda više nije imala seksualne odnose, te predugih 15 godina bila bez seksa, prilikom čišćenja tepiha potpuno slučajno izumila je seksualnu igračku.

Ovom napravicom navodno se mogu postići višestruki orgazmi koji mogu trajati čak i jednu minutu

Za vrijeme usisavanja je primijetila je gumicu uhvaćenuu ušće usisavača koji se vrtio u zračnom vrtlogu. Kada ju je htjela maknuti, na prstima je osjetila nježne stimulacije koje su je podsjetile na već gotovo zaboravljen osjećaj ugode.

Tada joj je palo na pamet kako bi se to nježno i efektivno strujanje zraka moglo upotrijebiti i za jače užitke.

'Nakon dugo razmišljanja, razvila sam prototip i isprobala ga na sebi. Postigla sam orgazam nakon samo desetak sekundi i tada mi je postalo jasno da sam otkrila nešto što može pružati užitak i drugim ženama', priznala je novopečena inovatorica.

Također tvrdi da ovom napravicom mogu postići višestruki orgazmi koji mogu trajati čak i jednu minutu. Ono po čemu se Vortex razlikuje od ostalih seksualnih pomagala je da se spolovilo ne treba niti dotaknuti.

Proizvod se sastoji iz dva dijela: Vortex vibracije i Introducer Seducera.

Prvi dio pojačava usisavanje, ali proizvodi manje vibracija, a drugi djeluje suprotno. Ovaj novitet u svijetu erotskih igračaka od klinički je testiranih materijala prikladnih za intimnu upotrebu.

Zgrabite ga za guzu na uredskom stolu

Žene koje su već testirale proizvod, izjavile su da im se seksualni život promijenio na bolje, te da ga također koriste za vrijeme seksualnog odnosa s partnerom. Za čudotvorno pomagalo boje lavande potrebno je izdvojiti 44 eura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju