Čuli ste vjerojatno za insomniju, no postoji sličan poremećaj koji je zabilježen kod jedne djevojke. Haley Batty naime boluje od seksomnije što znači da traži seks dok spava, a dan poslije ničega se ne sjeća

Postoje razni poremećaji sna, od nesanice, mjesečarenja, pričanja u snu, a neki čak i jedu dok spavaju, no Haley Batty pati od možda najneobičnijeg od svih - seksomnije.

Ta djevojka naima traži seks dok spava, no ujutro se baš ničega ne sjeća.

Mogu voditi ljubav tri ili četiri puta po noći, dok spavam, no ujutro kada se probudim ničega se sjetiti. To je slično hodanju u snu, samo što se je seksam, pojasnila je Haley

- Mogu voditi ljubav tri ili četiri puta po noći, dok spavam, no ujutro kada se probudim ničega se sjetiti. To je slično hodanju u snu, samo što se je seksam, pojasnila je Haley Batty.

Prve simptome seksomnije Haley je dobila u devetnaestoj godini što joj je slučajno otkrila njezina cimerica koju su budili njezini strasni uzdasi.

Cimerica je zamolila da se odseli, a Haley se potom preselila kod dečka. Nakon što su vodili ljubav cijelu noć, ničega se nije mogla sjetiti, dok je dečko tvrdio kako su cijelu noć vodili ljubav.

Kada je dečko zbog seksomnije ostavio, Haley je potražila stručnu pomoć kako bi se izliječila od nezgodnog poremećaja.

- Zaista je užasno kada se probudite kraj nekoga i niste svjesni što ste radili cijelu noć. Želim imati normalan seksualni život i biti budna dok vodim ljubav, zaključila je 22. godišnja Haley.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju