Idiličan vikend u obitelji Cruise započeo je subotnjom šetnjom tate Toma i Suri dok je mama Katie imala probe na Broadwayu. A onda je Tom izveo svoje roditelje na ručak, suprugu na romantičnu večeru i potom pomogao fotografu koji je nezgodno pao. I tako su Tom i Katie nastavili živjeti u malom scijentološkom kraljevstvu punom dobrih restorana

Katie i Tom doista uspijevaju u svemu. Tom je u jednom danu izveo Suri u šetnju, potom  posvojenu djecu iz braka s Nicole Kidman počastio ručkom u ribljem restoranu. Svojim roditeljima posvetio je večer, te uz pomoć dadilje pospremio Suri na spavanje.

Ona je nedjeljno jutro posvetila svojoj princezi te ju odvela na lokalnu priredbu, nakon čega je u društvu Tomove djece ručala. Svoje roditelje povela je na lagani objed u sushi bar nakon čega se vratila na brodwayske daske. 

Naposljetku nedjeljnju večer  Katie i Tom proveli su zajedno na večerici. Ona s osmijehom na licu a on u ulozio heroja, naime Tom je priskočio u pomoć fotografu koji se spotaknuo i pao slikajući slavni par. 

Koliko dobrih djela u samo dva dana!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju