Što učiniti kad seks postane dosadan? Znate da vam treba samo malo da motivirate vašeg partnera da vas izludi prilikom zajedničkog gužvanja plahti u sobi. Naučite kako začiniti atmosferu u vrućem zagrljaju vašeg muškarca!

Kad parovi uđu u životnu rutinu teško da će i pomislit na seks. On služi kao sredstvo zbližavanja partnera, ali i kao nešto što će vam pomoći da zaboravite na svakodnevne brige.

Isprobajte neke od prijedloga kojima možete začiniti seks s partnerom poput iznenađenja, igra sreće, hotelskih igrica, tajanstvenih stranaca, popularnog 'quickieja', telefonskog seksa i staromodnog striptiza koji uvijek pali.

Cijela kuća samo za vas dvoje

Iskoritite vlastiti životni prostor i od njega napravite pravi mali erotski dvorac. Dajte si dovoljno vremena da stignete kuću pripremiti za ljubavne igrice. Isključite telefone, ugasite svjetla, unajmite dadilju, jednostavno učinite da vaša kuća utihne. Ukoliko ipak želite svjetlost, nemojte paliti svjetla, već upalite nekoliko svijeća u sobama koje ste namijenili za igranje.

Prije nego li se on vrati kući razodjenite se i pobacajte nekoliko odjevnih predmeta koji će voditi do vas, tako da vas nađe pomoću čipkastih tragova. Dok se budete pripremale za ovu prigodu i same ćete jedve čekati da se vaš muškarac pojavi na ulaznim vratima.

Igra sreće

Ova igra ne uključuje kasino ili novce, samo vašu maštu čime ćete bez puno objašnjavanja izluditi vašeg partnera. Na papiru napravite dvije kolone. Na prvu napišite što biste vi voljele raditi poput diranja i ljubljenja, a na drugi konkretne dijelove tijela. Papiriće razdijelite tako da u jednu vrećicu stavite dijelove tijela, a u drugu što biste voljele raditi.

Izvucite papiriće, no nemojte jedno drugome odavati što piše na njima. Pokažite si to međusobno. Otkrit ćete nove načine međusobnog zadovoljavanja!

Tajanstveni stranci

Nađite se u kafiću u koji ne zalazite, glumite kao da se tek upoznajete, a potom se prepustite divljem seksu

Pobjegnite iz svoje stvarnosti barem na jednu noć. Niste više normalan par, već stranci koji su se upoznali u baru i koji su preplavljeni kemijom. Nađite se u kafiću u kojem nikad niste bili. Kasnite barem 10 minuta, obucite se i našminkajte.Kad se smjestite u zabačeni dio kafića pogledavajte u njegovom smjeru i zavodite ga. Nakon što vam priđe pozovite ga u stan i prepustite se divljem seksu. Nemojte misliti kako izgledate glupo ili smiješno, prepustite se ulozi.

Noć u hotelu

Ukoliko vam seks u vlastitom domu više nije zabavan, priuštite si noć u hotelu. Unajmite sobu u hotelu i pošaljite partneru pozivnicu s adresom. Naručite jelo u sobu i uživajte u slobodi koju imate daleko od vašeg doma. Nedostatak ovog začina je u cijeni jedne noći u hotelu i mogućnosti da vas se svidi i poželite je češće isprobavati.

Brzinski seks

Mnogi se parovi često odriču seksa zbog manjka slobodnog vremena. To uopće ne mora predstavljati problem. Postanite spontani i prestanite planirati dan ili vrijeme za seks. Žurite se na posao? Pa što, imate dovoljno vremena da iznenadite svog partnera i odvedete ga pod tuš ili ga probudite barem 20 minuta ranije ujutro. U ovom slučaju ne postoji šansa za dugu predigru, a manjak vremena bi vas ipak mogao dodatno uzbuditi.

Telefonski seks

Vaš je partner u drugom gradu na poslovnom putovanju? Zbog toga se ne morate odreći sitnih užitaka. Tehnologija je uznapredovala i potaknula nas je da još više uživamo.
Iako je mnogim ženama teško započeti telefonski seks, ako mu samo kažete što imate na sebi, razgovor će se sam razvijati. Ukoliko ipak niste toliko otvorene, pišite poruke, tako ćete lakše izreći vaše želje i maštarije.

Otkrijte najveće ženske seksualne fantazije

Seks je najbolji lijek za glavobolju i nevjeru

Stiptiz

U filmu 'Striptiz' u kojem glumi Demi Moore predstavljene su sve čari striptiza. Ipak mnoge će se žene prestrašiti zbog vlastite izvedbe istog. Jednostavno se prepustite. Nije važan ples, koliko vaše držanje i samopouzdanje. Odabir glazbe jako je važan. Odaberite neku laganu i seks glazbu, kostim neka bude seksi, odjenite visoke potpetice i izludite partnera. Pokreti neka budu senzualni i spori dok se potpuno ne uzbudite, a onda se jednostavno prepustite. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju