Zašto su oženjeni frajeri toliko privlačni slobodnim ženama pitanje je koje su si postavile brojne žene diljem svijeta. I dok ovakve situacije često povezujemo s holivudskim zvijezdama poput Angeline Jolie i Leann Rimes, moramo biti svjesni da se to može dogoditi svakome

Znanstvenici tvrde da za ovakve postupke postoje opravdani razlozi. Nakon što upoznamo osobu i s njom provodimo izvjesno vrijeme hoće li nam se ona svidjeti ili ne ovisi i o drugima.

Muškarci koji su privlačni drugima često će postati privlačni i vama pa se na žalost zato oženjeni smatraju boljim ulovom od onih slobodnih jer su već provjereni odnosno 'isprobani'.

Jedna od celebrity situacija koja je digla najviše prašine je svakako ljubavni trokut između Brada Pitta, Jennifer Aniston i Angeline Jolie.

Unatoč činjenici da su Brad i Jennifer bili u sretnoj vezi Angelina je svejedno poduzela sve mjere kako bi osvojila tuđeg muškarca.

Slična sudbina zatekla je i pjevačicu Anđu Marić koju je suprug varao s najboljom prijateljicom te Tinu Rupčić čiji je brak okončan nakon što je njezin suprug Hrvoje priznao nevjeru i otkrio kako je zaljubljen u glumicu Zrinku Cvitešić.

>> Oprez! Gutačice muževa napadaju

>> Treba li ostati uz nevjernog muškarca?

Istraživanja su također pokazala kako se slične stvari događaju i u životinjskom svijetu. Naime kod nekih vrsta ptica i riba mužjaci okruženi velikim brojem ženki se smatraju boljim partnerima.

Je li u pitanju vrsta moći i žensko dokazivanje ili ovaj sve češći problem ipak leži u povodljivim i nevjernim muškarcima kao i poljuljanoj društvenoj odgovornosti prema obitelji i zajednici?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju