U bajkovitoj palači na brijegu, živio je jedan vrijedni i imućni starac i tri prelijepe djevojke duge plave kose i velikih grudi. Zvao ih je zečice. Imale su svilenu posteljinu, poslugu, najfinija jela i mnogo zlata. No, jednog dana zečice su napustile Hugha Hefnera...

Bila jednom Playboyeva palača u kojoj se snimao show 'Djevoke iz susjedstva', a snimao se punih šest sezona. 

I tako je završila priča. Hugh Hefner je, naime, odlučio je kako će posljednja šesta sezona biti i posljedna, te će raskinuti suradnju s dvije plavuše Kendrom Wilkinson i Bridget Marquardt, a zadržat će samo treću zečicu Holy Madison. Dvije djevojke već su dulje vremena u ozbiljnim vezama, a posao u Playboyevoj palači shvatile su upravo tako - kao posao. 

Nije poznato zbog čega je došlo do prekida suradnje s Hefnerom, no djevojke definitivno odlaze iz vile, a nekogudjela u tome mogle bi imati i njihove izjave u kojima su tvrdile kako već dugo nisu imalu seksualne odnose. 

U palači ostaje samo Holly Madison, navodno omiljena Hefnerova zečica s kojom je navodno imao ozbiljne planove.I kako bi sve ostalo u Hefnerovom stilu, već je objavljena potraga za novim prsatim plavušama, a predviđa se kako bi jedna od zečica mogla biti duplerica - Miss listopada iz 2008. Kelly Carrington.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju