Samostalne, uspješne i nezavisne, takozvane mrziteljice muškaraca i sponzoruše našle su se na popisu žena koje muškarci obilaze u velikom luku

Ona je samostalna, uspješna, nezavisna i ne treba joj muškarac da bi bila potpuna - ovakav tip žena američki su psiholozi nazvali mrziteljicom muškaraca. A takve mrziteljice našle su se na popisu žena koje muškarci navodno izbjegavaju u širokom luku.

'Ne boje se muškarci njihovog uspjeha već njihove dominacije te mogućnosti da bi mogli biti zasjenjeni i da njihove frustracije ne dođu na vidjelo' pojašnjava psiholog Boris Blažinić.

Sve češće spominjane sponzoruše tip su žena od kojih jači spol bježi glavom bez obzira, jer one se ne zaljubljuju u muškarca već u njihov novčanik

Besprijekorno našminkane i odjevene, s osmijehom od uha do uha, žene su uz koje muškarac može zaboraviti na podrigivanje i psovanje.One su savršene, i isti stupanj perfekcije očekuju i od svojih partnera. Ako se muškarce pita, gospođice idealne nisu im među omiljenim pripadnicama ljepšeg spola. Njima uz bok našle su se 'inspektorice', žene koje svoje muškarce prate u stopu, a muška druženja ne trpe.

'Muškarac se odgaja do petnaeste, odnosno osamnaeste i nakon toga svaki pokušaj preodgoja je bezuspješan. Sa zabranama pive, druženja, tulumarenja skupljaju se samo crveni i žuti kartoni' tvrdi novinar i bloger Domagoj Jakopović - Ribafish.

Ledene kraljice vode ljubav samo da bi zadovoljile fizičke potrebe, ne pokazuju emocije i nemaju vremena za iskazivanje pažnje svojim muškim polovicama.

'To su agresivnije žene nove generacije, ali koje zapravo skrivaju emocije' objašnjava Marija Štrajh.

No, bez obzira na ovakvu tipologiju s kojim se možemo i ne moramo složiti, sigurno je da svaki muškarac pronađe upravo onakvu ženu kakva mu najbolje odgovara, bila ona ledena kraljica ili vatrena kuharica.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju