Da mi je samo naći pravog muškarca, više nije mantra velike većine djevojaka i žena. Od čvrstog muškog zagrljaja, važnije su im prijateljica, majka te čak mobitel

Anketa provedena između 4000 žena, čiji je cilj bio utvrđivanje njihovih životnih prioriteta, pokazalo je zanimljiva otkrića, poput onog da će četiri od deset žena biti potpuno izgubljeno izgubi li mobitel. Trećina ispitanica živjet će sasvim zadovoljno i ispunjeno i bez čvrstog mupkog zagrljaja..

Ono što (ne) iznenađuje jest da bi većina anketiranih žena mijenjalo partnera za 700, 000 funti

Na top-ljestvici 20 ženskih dragocjenosti prvo su mjesto zauzele njihove majke, a slijede ih dragocjene fotografije i prijateljice.

Idealan dar: glamurozni mobitel za milijun funti

Studija koju je provela britanska internetska stranica Borr.com njihove bolje polovice smješta tek na peto mjesto ljestvice prioriteta, iznad dijamanata, kućnih ljubimaca, prijenosnih računala i glačala za kosu.

Sve veći broj žena bira samački život

Ono što (ne) iznenađuje jest da bi većina anketiranih žena mijenjalo partnera za 700, 000 funti. Na top 20 ljestvici prioriteta svoje su mjesto pronašle i ženske dragocjenosti poput torbice, automobila, iPoda, omiljenih cipela, maskare, plišanog medvjedića, starih ljubavnih pisama i papuča.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju