Na početku svake veze sve funkcionira savršeno, no s vremenom žene postaju nezadovoljne, postavljaju previše pitanja i gube samopouzdanje. To je početak kraja za koji je kriva nježnija strana para

Dobro je poznata činjenica da ukoliko ne volim sebe teško možemo zaslužiti ljubav i poštovanje druge osobe. Isto se događa i u vezama koje su započele na najbolji mogući način.

Nakon nekog vremena žene se počinju preispitivati i žele znati zašto muškarac ne može ili ne želi pokazivati pažnju, dijeliti komplimente i ulagati u vezu. Istina je nešto drugačija, muškarci jednostavno funkcioniraju na potpuno drugi način.

Jedna od stvari s kojom se ponekad teško nositi je muška iskrenost, no oni drugačije ne znaju.

Gledano iz ženskog kuta stvari izgledaju ovako: žene žele voljeti i biti voljene, ne žele povrijediti nikoga, no također žele i da njih nitko ne povrijedi te znaju što osjećaju i u kojem se smjeru razvijaju njihovi osjećaji.

Problem nastaje kada žene od muškog spola počnu očekivati istu stvar.

Jedna od stvari s kojom se ponekad teško nositi je muška iskrenost. Oni neće razmisliti prije nego odgovore na pitanje već će jednostavno dati odgovor, koji je gotovo uvijek okarakteriziran kao - krivi. Iz jednog običnog pitanja 'Je li ti Angelina Jolie seksi?', na koje odgovor glasi 'Da' mogu nastati problemi zbog muške iskrenosti.

Žene se osjećaju sigurno i dobro prilikom iskazivanja osjećaja te će se gotovo uvijek prilagoditi onoj drugoj strani. Kod muškaraca je stvar potpuno drugačija, oni su nezavisni i u većini slučajeva dovoljni sami sebi. Zbog tih različitosti najčešće dolazi do svađa. No, glavni krivci nisu muškarci već žene koje teško prihvaćaju njihovu nezainteresiranost.

Ono što će osigurati dobru vezu je saznanje da muškarci reagiraju drugačije od žena, te da će bez obzira na trud i objašnjavanje gdje leži problem kod njih stvari uvijek ostati vrlo jednostavne. 

Žene su s Marsa, a muškarci s Venere, no spoj čini ono bez čega ne možemo, dobru vezu u kojoj obje strane moraju prihvatiti prednosti i nedostatke. Za sada ženama to ide malo teže...

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju