Jednoj od dvadeset žena alkohol pomaže da se opusti tijekom seksa, a šest posto ukupne ženske populacije nikada nije vodilo ljubav u trijeznom stanju. Razlog posezanja za čašom alkohola je nezadovoljstvo tjelesnim izgledom koji uzrokuje nesigurnost

Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji bavilo se vezom između seksualnih navika i konzumacije alkohola. Ispitano je tri tisuće žena, a polovica ih je priznala da im je seks draži nakon nekoliko čaša omiljenog alkoholnog pića.

Žene posežu za alkoholom jer najčešće pate od manjka samopouzdanja. Glavni krivac za to je tjelesni izgled, a alkohol u tom slučaju donosi i samopouzdanje pa kad popiju malo alkohola, osjećaju se opuštenije.

Prosječna žena je spavala s osam muškarca, no prilikom seksa s najmanje petoricom bila je pijana.

Iznenadio je podatak da 75 posto žena popije čašu ili dvije vina prije nego odu u krevet s dečkom ili suprugom.

Kako su žene uistinu sklone alkoholu kada je u pitanju odnos s muškarcem pokazao je i podatak kako je  prosječna žena spavala s osam muškarca, no prilikom seksa s najmanje petoricom bila je pijana.

Večina ispitanica priznalo je kako bi se upustile u seksualni odnos nakon četvrtog izlaska.

Nedostatak samopouzdanja je velik problem kod žena, a rezultati jasno ukazuju na to da Britankama danas zbilja nedostaje samopouzdanja. Istraživanje je pokazalo da se žene ne mogu opustiti i uživati u sebi i seksu bez nečeg što bi im oslobodilo inhibicije.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju