Muškarci su skloni nevjeri, no za petama su im i žene koje po posljednjim istraživanjima prednjače u nevjeri. Dok je svoje partnere prevarilo tri posto muškaraca čak je pet posto žena bilo nevjerno

Istraživanje je pokazalo kako žene najčešće varaju zbog osjećaja usamljenosti, osvete, ega i iz strasti.

Uzbuđenje s nepoznatim muškarcem je ono što veliki broj žena tjera da se okušaju u nevjeri, a pritom žele provjeriti i mogu li sakriti nevjeru.

>> 12 znakova koji nagovještavaju kraj braka

Ukoliko je veza na klimavim nogama ili svojim ponašanjem i razgovorom nisu uspjele doprijeti do partnera žene će prevariti kako bi pokazale partneru da u vezi nešto ne valja.

Bivši partneri su uvijek zgodan razlog za povratak u prošlost. Slučajni susret može završiti kao afera, no razlog prekida uvijek vrlo brzo ispliva na površinu. Ipak,bivšima je teško odoljeti.

>> Vjerujte nevjera pogađa i muškarce!

Lijepe riječi i komplimenti su također razlozi zbog kojih se žene upuštaju u aferu. Zbog novog partnera i uzbuđenja osjećaju se poželjno i dobiva ono što joj partner ne pruža.

Usamljenost je također jedan od razloga zbog kojeg žene varaju. Ukoliko partner često izbiva iz kuće pripadnice ljepšeg spola će u drugome potražiti ono što im nedostaje i iako će takva veza započeti kao emotivna, lako se može dogoditi da završi seksom.

Žene su sklone i potrazi za uzbuđenjima. Ukoliko im partner ne odgovara u seksu ili ne želi unijeti promjene u spavaću sobu potražit će uzbuđenje i divlji seks negdje drugdje.

Nevjera je ponekad i način za izlazak iz loše veze ili braka. Ženama je teško okrenuti leđa pa koriste nevjeru kao izlaz jer vjeruju kako će ih partner nakon toga ostaviti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju