Modna industrija prepuna je modela, kako ženskih tako i muških. No, kada su u pitanju muški modeli neka imena ipak se ističu puno više od ostalih. Donosimo vam pet poznatih i prezgodnih muškaraca koji su svojim poziranjem "začarali" mnoge žene u svijetu

1. David Gandy
Neodoljivi Britanac, 37-godišnji David Gandy, već deset godina surađuje sa slavnim talijanskim brendom Dolce & Gabbana. Upravo kada je započela njihova suradnja modnom industrijom vladali su visoki i mršavi modeli. Nakon prvotnih suradnji i ostali brendovi počeli su tražiti mišićavije i muževnije modele.

Gandy obožava trkaće automobile te često udomljuje pse što se može vidjeti na njegovom Instagramu. Tijekom duge karijere surađivao je s mnogo brendova i dizajnera te je često proglašavan jednim od najuspješnijh modela.

2. Tyson Beckford
Iako se više modelingom ne bavi toliko aktivno, svakako moramo spomenuti Tysona Beckforda. On je jedan od rijetkih muških modela koji je dosegao status supermodela kakav su imale slavne manekenke tijekom 1990-ih.

Oni svjetski poznati i prezgodni muški modeli kojima rijetko koja žena može odoljeti

Beckford je vjerojatno najuspješniji model svih vremena, a najpoznatiji je po suradnji s brendom Ralph Lauren Polo. Danas ima 46 godina, ali izgleda jednako dobro kao i onda kada je bio na vrhuncu slave.

3. Jon Kortajarena
Prezgodni 32-godišnji Španjolac jedno je od najtraženijih lica u modnoj industriji. Surađivao je s mnoštvom modnih kuća, a njegove najpoznatije uzastopne suradnje bile su s brendovima poput H&M, Zara, Tom Ford i Guess.

Iako je vrlo visoko rangiran kao model, Jon se sve više probija u glumačke vode. Već se pojavio u tri filma i četiri glazbena spota, a ove godine glumio je i u američkoj seriji "Quantico".

4. Noah Mills
Još jedan model koji je zaplivao u glumačkim vodama je 34-godišnji Noah Mills. Ovog seksi Kanađanina sigurno se sjećate iz filma "Seks i grad 2". Naravno da je on bio taj koji je Samanthi Jones zapeo za oko.

Također, glumio je i bivšeg dečka popularne Taylor Swift u spotu za pjesmu "We Are Never Ever Getting Back Together". Kao i Gandy, Mills je najpoznatiji po suradnji s talijanskom kućom Dolce & Gabbana, te s brendovima Versace i Michael Kors.

5. Johannes Huebl
Zgodni Johannes Huebl rođen je u Njemačkoj prije 39 godina. On je poprilično uspješan model čije se lice našlo na mnogim naslovnicama poznatih časopisa poput GQ, Vanity Fair i Elle. Također, pojavio se u kampanjama za brendove Hugo Boss, Nivea i Ralph Lauren, između ostalih.

No, najpoznatiji je ipak kao muž Olivie Palermo, modne blogerice i ikone. Gdje god se njih dvoje zajedno pojave odmah ih se proglasi najbolje odjevenim parom, ali i najljepšim.

Zavirite u našu galeriju i uvjerite se zašto su upravo oni jedni od najzgodnijih muških modela na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju