Prošlo je točno godinu dana otkako su redakciju portala Zadovoljna.hr i naše čitateljice obradovali vrući prizori iz Slavonije

Prošle godine teško smo se oprostili od ljeta jer smo znali da kraj kupališne sezone na osječkoj Copacabani znači i oproštaj od prezgodnih Slavonaca koji su cijelo ljeto dodatno podizali temperaturu u termometrima.

Zahvaljujući kolegama s portala Osijek031 koji su njihove fotografije lansirala u medijski prostor, diljem Hrvatske pronio se glas o stasitim momcima koji jednostavno nisu mogli proći nezamijećeno. Ma gdje takvi rastu, bio je najčešći upit naših čitateljica. U Slavoniji, drage dame, gdje drugdje? Zbog njihovog stasa do Osijeka bi sigurno potegnula i Jennifer Lopez koja svoje video spotove voli ukrasiti zgodnim frajerima.

Na pragu proljeća, kada smo iza sebe ostavili hladne zimske dane, unaprijed smo se počeli radovati onome što nas čeka ovo ljeto. Međutim, od naših najdražih Slavonaca još uvijek ni traga ni glasa! Stoga smo legama odlučili uputiti javni poziv, molbu, pa čak i vapaj da se vrate na Kopiku i opet usreće Hrvatice.

Dečki, nemojte nas razočarati, čekamo vas s nestrpljenjem!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju