Mlada turska glumica Sera Ketlubey s lakoćom se transformira u lik koji glumi. Trenutačno smo oduševljeni njezinom izvedbom u seriji "Izdaja", koja se emitira na Novoj TV.

Galerija Sera Kutlubey kao Damla u seriji Izdaja Sera Kutlubey kao Damla u seriji Izdaja Sera Kutlubey kao Damla u seriji Izdaja +2 Sera Kutlubey kao Damla u seriji Izdaja

Sera je u seriji lukava Damla. Ima jednu od glavnih uloga i vrlo je vješto tumači, ali to ni ne čudi jer ljubav prema glumačkom izražavanju u njezinu je životu već dugo prisutna.

Prvu je ulogu imala 2016. godine i među traženijim je imenima turske glumačke scene. Hrvatska publika imala ju je priliku gledati i u hit-seriji ''Ljubav osvetnika'', u ulozi Azre. Ta je serija, u kojoj su glavne uloge imali Akın Akınözü i Ebru Şahin, bila jedna od najuspješnijih TV produkcija između 2019. i 2021. godine, a Sera Kutlubey pojavila se u njoj kao Azra i odigrala je 13 epizoda.

Sera je rođena 1994. godine u Istanbulu te se obrazovala na kazališnom odjelu Sveučilišta Haliç. Nakon toga još je dodatno pohađala satove glume i dikcije na Başkent Communication Sciences Academy. Interes za glumu pojavio se još u djetinjstvu.

Zapravo od djetinjstva želim raditi ovaj posao, od samog početka maštam o njemu. U gimnaziji nisam bila baš sjajna učenica, baš i nisam voljela školu. Tek kad sam se pridružila kazališnom klubu, počela sam stvarati pravu vezu sa školom. I poslije sam uvijek htjela da gluma bude dio mog života, počela sam se pripremati za prijemni na akademiju i moj se put nastavio tako, ispričala je glumica.

Sera Kutlubey kao Damla u seriji Izdaja Sera Kutlubey kao Damla u seriji Izdaja (Foto: Nova TV)

Opisujući sebe u jednom intervjuu, rekla je kako se ne voli gurati u određene kalupe.

Vanjske nas oči i tako dovoljno guraju u njih. Osim toga, trudim se uživati u svemu što radim. To ne znači da radim samo ono što volim, naravno da postoje i odgovornosti koje radimo i moramo raditi i bez užitka, no kad i u njima tražim izlaz, to je za mene poput male igre sa sobom, objasnila je glumica, koja kao svoje dvije najveće strasti u životu izdvaja glumu i pisanje.

Odgovarajući na pitanje bira li radije zgodnog ili pametnog muškarca, rekla je da i u ovom slučaju ništa ne želi gurati u kalupe.

Ali vanjski izgled zaista nije kriterij. Čovjekova nutrina utječe na njegovu vanjštinu, dok vanjština, nažalost, ne utječe na nutrinu, dodala je glumica koja je u intervjuu odgovorila i na pitanje misli li da je teško biti žena u Turskoj.

Da. Ne samo u našoj zemlji nego i u svakom kutku svijeta žene se na raznim pozicijama bore na različite načine. Mobing usmjeren prema ženama, nažalost, postoji u svim kulturama i svim statusima. I naravno da im se mi ne pokoravamo. Samo ovo mogu reći vrlo lako i ne čineći podjelu po spolovima: danas je svakom čovjeku teško održati se na životu, zaključila je.

I zbog njih se gledaju serije: 10 turskih glumica koje osvajaju posebnom ljepotom +0 Fahirye Evcen

Sera je prilično popularno ime i na društvenim mrežama. Na Instagramu ima više 1,2 milijuna pratitelja, s kojima dijeli trenutke iz privatnog života, sa snimanja... Oni vole i njezin modni stil, ali i stil lukave Damle, koja itekako zna privući pozornost kreacijama koje nosi.

Za sve ljubitelje serije "Izdaja" u našoj galeriji i u nastavku teksta izdvojili smo ukupno 10 kombinacija iz serije u kojima dah oduzima omiljena zlica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju