Među najbolje prodavanim beauty proizvodima na popularnom Amazonu visoko mjesto zauzeo je serum za lice brenda TruSkin.

Radi se o serumu u kojem glavnu ulogu ima Vitamin C, a njegovi tvorci naveli su koristi seruma koje možete pročitati u nastavku.

Ovaj serum je anti-age proizvod. Vitamin C u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, vitaminom E, uljem jojobe i ostalim sastojcima pomaže u borbi protiv starenja.

Serum posvjetljuje kožu i stvoren je za ublažavanje bora i tamnih mrlja na koži lica.

Može se koristiti danju i noću, a formulacija na biljnoj bazi znači da nema dodanih sintetičkih boja, mirisa, parabena, sulfata.

Detalj kojim se tvorci posebno hvale su mišljenja kupaca. Na Amazonu je, naime, ovaj proizvod ocijenjen više od 112 tisuća puta s prosječnom ocjenom 4,3, a od ukupnog broja ocjena njih 64 posto su čiste petice.

Više od 11 tisuća onih koji su isprobali proizvod napisalo je i recenziju. Mnogi se slažu da su napokon našli serum koji za razumnu cijenu radi ono čemu je namijenjen.

Prve promjene mnogi su uočili već nakon nekoliko dana.

Vitamin C je među omiljenim sastojcima u njezi kože Od 54 kune: 10 seruma s vitaminom C koji koži pomažu da izgleda zdravije i ljepše

Volim ovaj serum. Moja koža je mlađa i mekša, pomaže u smirivanju akni i kožu čini zdravom. Probala sam druge serume pa vidim razliku, ovaj sigurno ponovno kupujem, jedna je od cijelog niza zadovoljnih recenzija.

Volim, volim, volim ovaj proizvod. Koristim ga kao bazu ujutro i navečer. Definitvno pomaže u zaglađivanju kože i primijetila sam razliku u roku od par dana. Ne prođe dan da ne stavim ovaj proizvod jer stvarno čini razliku, glasi još jedna zadovoljna recenzija.

Serum se prodaje po cijeni od 38,99 eura (293,36 kn).

TruSkin serum s vitaminom C TruSkin serum s vitaminom C (Foto: amazon.com)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju