Jesen 2018. uistinu je zanimljiva, barem kada je u pitanju vrijeme. U studeni smo ušli s neuobičajeno toplim vremenom za ovo doba godine, ali svemu dođe kraj, pa će tako završiti i topla jesen.

Galerija JYSK posteljina od flanela Famili.hr Bellezza posteljina od flanela Vivre posteljina od flanela +3 H&M, set, 34.99 funti (296 kuna)

Već ovih dana kiša je u svima nama probudila onu želju da dan provedemo u kući, umotani u toplu dekicu. A na kraju takvog dana najljepše je prebaciti se u topli krevet.

Posteljina koja naš krevet čini još toplijih je ona od flanela. Princip s posteljinom od flanela isti je kao i s košuljom od istog materijala - čim je obučemo, odnosno čim se pod nju zavučemo, osjećamo toplinu.

Obzirom na toplinu koju sa sobom donose, ako se pokrivate posteljinom od flanela, možete bez imalo razmišljanja smanjiti grijanje i spavati u zdravijoj okolini. Tako će vam i račun za grijanje biti manji, što je još jedan plus.

Posteljina od flanela bit će i lijep poklon u nadolazećem razdoblju, a mi smo provjerili ponudu u hrvatskim trgovinama. U galeriji pogledajte šest posteljina savršenih za tople i ugodne snove.

Provjerite i kako izgleda H&M posteljina uz koju će Božić trajati cijelu godinu.

JYSK posteljina od flanela JYSK, set, 100 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju