Modeli kupaćih kostima i bikinija koji nisu najbolji izbor za sunčanje ako ne želimo nezgodne tragove na tijelu, ove sezone nose se više nego ikada. Model bikini gaćica visokog struka s golim prorezima sa strane izabrala je i Severina za ljetovanje u Turskoj

Pjevačica Severina Kojić na Instagramu je objavila fotografiju s ljetovanja u Turskoj na kojoj nosi bikini gaćice visokog struka i bijelu košulju svezanu do grudi. Ovaj pomalo retro stil za plažu lijepa 45-godišnjakinja nadopunila je velikim sunčanim naočalama sa zlatnim okvirom, zalizanom frizurom i ženstvenim crvenim lakom za nokte.

Model bikini gaćica visokog struka s golim prorezima sa strane izabrala je i Severina za ljetovanje u Turskoj

Severina je izabrala model bikini gaćica s velikom dozom seksepila, ali mnoge žene ipak ga se ne usude nositi na plaži jer prorezi sa strane ostavljaju nezgodne tragove od sunca. No zato su dobar odabir za odmaranje u hladu ili za party na plaži ill bazenu. Ili za savršenu fotografiju s ljetovanja...

Ljetne vibre, kratko je poručila Severina uz fotografiju koja je u sat vremena nakon objave skupila skoro 10.000 lajkova, a obožavatelji pjevačice komentirali su da izgleda i više nego predivno.

Po uzoru na Severinu pronašli smo tri slična modela kupaćih kostima i bikinija s prorezima sa strane, a pogledati ih možete u foto galeriji.
 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju