U najnovijem postu na Instagramu Severina nosi komade koji su obilježili devedesete, ali ih kombinira sa ženstvenim detaljima onako kako samo ona to zna

Severina nas je već bezbroj puta uvjerila kako se ne libi nositi apsolutno sve – komercijalne brendove, neafirmirane hrvatske i avangardne stranie dizajnere, a često se inspirira i subkulturalnim modnim komadima iz prošlosti.

Severina je iskombinirala bordo bombericu i do koljena odrezane, crne traperice

Tako je za najnovije izdanje na Instagramu odabrala Dieselovu kombinaciju koja podsjeća na punk-pokret, ali i glazbene stilove koji su svoj procvat doživjeli u devedesetima.

Kraljica stila Severina iskombinirala je bordo bombericu i do koljena odrezane crne traperice. A za dašak ženstvenosti dodala je crne "špic čizmice" i crnu torbicu na zlatnom lančiću.

Ispod fotografije potvrdila je kako se slaže s natpisom na majiici koju nosi perfection iz boring ili savršensto je dosadno, a u komentaru je dodala i kako je sasvim u redu imati mane.

Boju laka na noktima uskladila je s bojom jakne, oči je sakrila iza velikih tamnih naočala, a što se tiče nakita, zaustavila se na jednoj tankoj, visećoj naušnici.

Više Severininih modnih izdanja pogledajte u galeriji

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju