Severina je na svom službenom profilu na Instagramu objavila fotografije još jedne sjajne zimske kombinacije koja je naišla na pohvale njezinih pratitelja

Galerija Torba modne kuće Givenchy Kim Kardashian Charlotte Groeneveld +2 Rita Ora Severini snijeg nije prepreka za zanimljive modne igre u kojima uživa. Naša pjevačica na Instagramu je objavila fotografiju svoje nove zimske odjevne kombinacije i opet oduševila obožavatelje koji su komentirali da se njezin stajling uklapa u snježnu idilu.

U ovom izdanju posebno se istaknula bunda brenda Inverno Caldo i torba modne kuće Givenchy, ali najupečatljiviji dodatak kombinaciji svakako su čizme.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Metalik model s visokom potpeticom neizbježno privlači poglede, kao što je to uvijek slučaj s metalik dodacima koji su toliko efektni da ostatak izdanja obično bacaju u drugi plan.

Žena s najviše stila i odvažnosti, napisala je jedna od njezinih pratiteljica uz fotografiju eklektične kombinacije.

Metalik čizme popularne su posljednjih nekoliko sezona, a sudeći prema modelima slavnih modnih kuća iz kolekcija za naredne sezone, popularnost im još uvijek ne pada. U galeriji pogledajte kako ih kombiniraju druge poznate žene.
Metalik čizme iz kolekcije modne kuće Chanel za proljeće/ljeto 2018. godine Metalik čizme iz kolekcije modne kuće Chanel za proljeće/ljeto 2018. godine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju