U zagrebačkog Glow Baru od sada se mogu popiti kokteli sa Severininim "potpisom".

Galerija Haljina brenda 16arlington, 868 eura Štikle Chiara Sophije Webster Zara, 399 kuna +4 Morgan & Co. (Nordstrom), 985 kuna

Na promociju koktela Berrylicious i Minty Goddess stigla je i pjevačica koja je bila odjevena u fantastičnu kombinaciju kao stvorenu za glamurozne ljetne večeri.

Na prvi pogled u ovom izdanju istaknula se haljina brenda 16arlington iz njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2019. godine. Dizajn predivne šljokičaste haljine u plavoj boji inspiriran je dekadencijom 80-ih godina. Model s dva lica na jednoj strani ima dugačak rukav i konture klasične "konzervativne" midi haljine, a s druge strane otvoreno rame i visok prorez.

Haljina brenda 16arlington, 868 eura Haljina brenda 16arlington, 868 eura (Foto: Net-A-Porter)

Haljine sa šljokicama garantirano vas lansiraju u centar pažnje, a kada je u pitanju model u ovako efektnoj boji, nema pogleda koji na trenutak neće "sletjeti" na nju.

Severina je svoju haljinu kombinirala sa štiklama britanske dizajnerice Sophije Webster. Nosila je popularan model Chiara u narančasto-tirkiznoj varijanti koji se vizualno savršeno nadopunjavao s ostatkom kombinacije.

U galeriji pronađite nekoliko modela efektnih haljina sa šljokicama po uzoru na Severinu.

Štikle Chiara Sophije Webster Štikle Chiara Sophije Webster (Foto: Sophia Webster)

POGLEDAJTE I:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju