Velika razlika u godinama nije prepreka za ljubav. To zna i Severina koja je otkrila da je ponovno zaljubljena. Njezin odabranik je Igor Kojić, 15 godina mlađi srpski nogometaš. Donosimo vam pregled drugih slavnih dama koje također vođe mlađe muškarce

Sam Taylor Wood (48) i  i Aaron Johnson (24)

Sam i Aaron upoznali su se i zaljubili 2009. godine na setu filma 'Nowhere Boy' koji je ona režirala i Aaronu povjerila glavnu ulogu. 2010. godine rodila im se prva kći Wylda Rae, a 2012. druga kći Romy Hero.

Nekoliko mjeseci nakon toga par je svoju ljubav okrunio brakom na raskošnoj ceremoniji vjenčanja. Znao sam da želim biti sa Sam od prvog trenutka. Sa svakim korakom sve mi je postajalo jasnije. Želio sam djecu s njom. Uzeo sam odmor od glume i posvetio joj se. Uloga oca je najljepša stvar koja mi se dogodila u životu, to je ono za što živim, izjavio je Aaron.

Heidi Klum (41) i Vito Schnabel (28)

Slavna manekenka 2012. godine zatražila je razvod od glazbenika Seala nakon 8 godina braka. Njihov brak službeno je razvrgnut 2014. godine, a u isto vrijeme Heidi se zaljubila u mladog i bogatog trgovca umjetninama Vita Schnabela.

Robin Wright (49) i Ben Foster (34)

Robin i Ben upoznali su se prije 6 godina dok su ona i Sean Penn još uvijek bili u braku. 2010. godine razvela se od Penna, a godinu dana kasnije zaljubila u Bena na setu filma 'Rampart'. Nikada u životu nisam bila sretnija. On me inspirira da budem najbolja što mogu, izjavila je nedavno Robin i usput se pohvalila da joj seksualni život nikada nije bio bolji.

Sharon Stone (57) i David DeLuise (43)

Lijepa Sharon okrenula se mlađim frajerima nakon dva propala braka sa muškarcima koji su bili stariji od nje. Od kraja 2014. godine u vezi je s američkim glumcem i redateljem Davidom DeLuiseom, a prije njega ljubila je 27-godišnjeg manekena Martina Micu.

Geena Davis (59) i Reza Jarrahy (44)

Za slavnu glumicu brak s Rezom Jarrahyjem nije bio treća nego četvrta sreća. Geena se tri puta razvodila prije nego što je upoznala zgodnog kirurga iranskog podrijetla. 15 godina razlike nije predstavljalo nikakvu prepreku njihovoj ljubavi. Par danas ima troje djece, kći Alizeh i sinove Kiana i Kaisa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju