Severina za nastupe uvijek bira vrlo atraktivna scenska izdanja, a iznimka nije bio ni njen koncert na gastronomskoj manifestaciji Dani dalmatinskog pršuta i vina u Vrgorcu. Odlična zabava na Severininim koncertima je zagarantirana, kao i odjevna kombinacija koja će itekako privući pozornost.

Galerija Severina Severina na koncertu u Vrgorcu - 3 Severina na koncertu u Vrgorcu - 4 +4 Severina nosi dugačku crnu haljinu s visokim rasporom

Za nastup u Vrgorcu Severina je odabrala dugačku crnu haljinu bez rukava, čiji je je, inače vrlo jednostavan, pročišćen kroj koji lijepo prati liniju tijela, začinjen prorezima. Riječ je o kreaciji luksuzne talijanske modne kuće Versace, iz njihove kolekcije Jeans Couture.

Severina nosi maksi haljinu s prorezima i rasporom modne kuće Versace Severina nosi maksi haljinu s prorezima i rasporom modne kuće Versace (Foto: Versace)

Jedan decentan prorez nalazi se na predjelu dekoltea s lijeve strane, leđa su također djelomično otvorena, dok u donjem dijelu haljina ima vrlo visoki raspor koji seže do kuka. Zahvaljujući otvoru na haljini vidjela se i podstava s prepoznatljivim dezenom kuće Versace.

Severina: Kombinezon iz Zare od 20 eura kojem su zlatne sandale sjajan par Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 6 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 6 +2 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 4

Severina: Mini haljina koja je i maskirne čizme s iglenom potpeticom bacila u drugi plan Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Diesel mini haljina, 343 eura Diesel mini haljina +0 Diesel čizme s maskirnim uzorkom

Uz ovakvu senzualnu i dominantnu kreaciju nije potrebno puno modnih dodataka, a Severina je stavila elegantne zlatne narukvice, dva prstena i okrugle naušnice.

Severina na koncertu u Vrgorcu - 5 Severina nosi dugačku crnu haljinu s visokim rasporom (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju