U zadnje vrijeme se pričalo o tome kako se svjetski dizajneri hvale Severinom na društvenim mrežama, od Dolce & Gabbane do Emilija Puccija. Nakon svjetskih modnih brendova, Severina se opet okrenula domaćoj modi koju je začinila parom štikli po uzoru na Carrie Bradshaw

Poznato je da Severina rado nosi domaće dizajnere, a nova Severinina miljenica je Sonja Lamut, mlada dizajnerica iz Vinkovaca, sa zagrebačkom adresom. Njezini baloneri iz kolekcije Soel oduševili su lijepu pjevačicu zbog čega je jedan odlučila pokazati i na elegantnom foto sessionu.

Severina je jednostavnim, srebrnim balonerom laganog, izgužvanog materijala pokrila vitku liniju, a osim njezine figure u prvom se planu našao još jedan zanimljiv detalj. Riječ je o ružičastim štiklama koje potpisuje Manolo Blahnik, koje je prije 7 godina prezentirala najpoznatija filmska trendseterica Carrie Bradshaw u filmu 'Seks i grad'.

Raskošne štikle krasi sjajni saten i upečatljiva, bogata, srebrna kopča, a originalnu verziju popularnih cipela Sarah Jessica Parker je 2008. godine nosila u plavoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju