Izlazak iz automobila u kratkoj haljini ili suknji jedan je od najškakljivijih poteza, a zahtjeva pomno planiranje i vještinu. Donosimo kratki vodič koji će vam u tri koraka pomoći da savladate ovaj poprilično važan detalj


1. Skupite koljena
Najgoru grešku koju možete učiniti jest izbaciti jednu nogu van auta, a drugu ostaviti 'unutra' i njome se odgurnuti iz limenog ljubimca. Taj potez zajamčit će pokazivanje dijelova tijela koje ste željeli ostaviti skrivenima. Umjesto toga, skupite koljena, lagano rotirajte cijelo tijelo prema vratima automobila, pa obje noge istovremeno i nježno položite na beton ulice.

Skupite koljena, oslonite se o čvrst oslonac i stavite torbicu preko krila za damski izlazak iz automobila.

2. Prihvatite ruku kavalira
Ako imate na raspolaganju ruku nekog gospodina, iskoristite ju za oslanjanje i podizanje sa sjedala automobila. Ako pak u okolini nema kavalira ni za lijek, jednu ruku oslonite o naslon sjedala, pa se tako izvucite iz vozila.

3. Damska torbica
Izlazak iz automobila zasigurno će vašu odjeću 'podignuti' nekoliko centimetara prema sjeveru, što si u mini komadima ne možete dopustiti bez gubitka čednosti. Dok izlazite iz automobila, jednu ruku držite na naslonu sjedala, a drugom pridržavajte torbicu ispred strateških mjesta koje želite 'obraniti'. Treba li uopće spomenuti da će trik biti učinkovitiji što je torbica veća i šira?

Pogledajte uspješne i elegantne izlaske iz automobila slavnih dama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju