Severina obožava eksperimentirati s modom i trendovima, a uvijek pridaje puno pozornosti onome što nosi – bez obzira na to šeće li se svojim rodnim Splitom, nastupa na pozornici ili pozira na crvenom tepihu u nekoj glamuroznoj večernjoj kreaciji.

Galerija Severina uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Dugi kaftan Louise Ballou s uzorkom orhideje Dugi kaftan Louise Ballou +0 Kaftan sa stražne strane

Severina pažljivo bira odjevne komade i kad odlazi na odmor. Dokazala je to i na svojem Instagramu, na kojem u posljednjih nekoliko dana objavljuje fotografije u zanimljivim odjevnim kombinacija s rajskih Maldiva, na kojima se trenutačno nalazi.

Hrvatska pjevačica za boravak na pješčanoj plaži u toj prekrasnoj otočnoj državi na jugu Azije odabrala je najudobnije moguće izdanje – maksi haljinu dugih rukava napravljenu od podatne kombinacije pamuka i svile.

Točnije, odabrala je kaftan američke dizajnerice Louise Ballou s uzorkom orhideje u plavoj i crvenoj boji.

Dugi kaftan Louise Ballou s uzorkom orhideje Dugi kaftan Louise Ballou s uzorkom orhideje (Foto: Internetske stranice proizvođača / Modesens.com)

S obzirom na to da je riječ o poluprozirnom modelu haljine s dubokim dekolteom i visokim prorezima na predjelu nogu, ta se haljina svakako nosi na kupaći kostim. Severina ju je sparila s klasičnim crnim bikinijem.

Kao što se ističe na službenim stranicama modnog brenda osnovanog 2018. godine, Louisa Ballou nudi nekonvencionalnu perspektivu na odjeću za odmor.

Stvara prekrasno izrađene i luksuzne komade koji su nadahnuti dizajneričinim odrastanjem u Charlestonu u Južnoj Karolini, a koji potiču žene da se osjećaju još poželjnije i samopouzdanije.

Haljina se trenutačno nalazi na popustu od 70 posto na stranici Modesens.com i prodaje za 178 dolara ili 167 eura umjesto nekadašnjih 477 ili 449 eura.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju