Gdje god se nađe, neovisno o mjestu i prigodi, Severina uspije osmisliti odjevne kombinacije o kojima se priča danima. Upravo je to jedan od razloga zašto već dugo nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica. Ovaj put svoje pratitelje na Instagramu oduševljava fotografijama i kombinacijama iz Jordana.

Galerija Čizme Selene brenda The Attico Čizme Selene brenda The Attico Čizme Selene brenda The Attico +3 Čizme Selene brenda The Attico

Posjetila je i pustinju Wadi Rum, spektakularno područje u južnom Jordanu smješteno 60-tak kilometara od grada Akabe na kojem je 1962. godine snimljen legendarni holivudski film Lawrence od Arabije. Upravo je to ostvarenje populariziralo Wadi Rum koji je kasnije postao lokacija za filmove iz žanra znanstvene-fantastike.

S obzirom na to da uistinu izgleda kao da nije s ovog svijeta, pustinja Wadi Rum poslužila je kao savršena kulisa za dočaravanje svemirskog prostranstva i drugih planeta u filmovima Prometej, Crveni planet, Posljednji dani na Marsu, Marsovac, Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda i Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera.

Čizme Selene brenda The Attico Čizme Selene brenda The Attico (Foto: Mytheresa)

Za obilazak pustinje koju se zbog specifičnog izgleda naziva i Dolinom mjeseca, Severina je odabrala čizme koje uistinu izgledaju kao da su napravljene za neku svemirsku šetnju.

Čizme Selene brenda The Attico Čizme Selene brenda The Attico (Foto: The Attico)

Nosila je model popularnog brenda The Attico pod nazivom Selene. Čizme na vezanje u boji pijeska imaju ravni potplati i širok zaobljeni vrh koji garantira maksimalnu udobnost za stopala i nožne prste.

Astronauti iz svemirskog programa Mercury 1960. godine u čizmicama na vezanje Astronauti iz svemirskog programa Mercury 1960. godine u čizmicama na vezanje (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju