U svom ormaru prepunom fantastičnih odjevnih komada koje bi rado posudile mnoge žene, Severina je našla mjesta i za haljinu brenda Proenza Schouler

Kolekcija njujorškog modnog brenda Proenza Schouler za proljeće 2016. godine iza koje stoje dizajneri Jack McCollough i Lazaro Hernandez dobila je pohvale modnih kritičara. Cijenjeni američki magazin Vogue prozvao ju je 'drskom i odvažnom'i posebno pohvalio preokupaciju dizajnerskog dvojca krojevima, teksturama i asimetrijom.

Brojne svjetske zvijezde proteklih mjeseci nosile su haljine iz ove kolekcije na raznim događanjima, a nije im odoljela ni modna ikona Cate Blanchett koja je za premijeru filma 'Truth' odabrala bijeli mrežasti model napravljen od vune.

Kolekcija je bila jedna od onih koje su najavile vladavinu volana i golih ramena u proljetno-ljetnoj sezoni iza nas, trend koji najbolje demonstrira haljina kakvu je glumica Rooney Mara nosila na dodjeli filmskih nagrada Independent Spirit.

Upravo je tu haljinu za sebe odabrala i Severina koja je odavno dokazala da ide ukorak sa svjetskim modnim trendovima. Lepršavi bijeli model s crnim rubovima na volanima i mašnom u istoj boji sjajno pristaje pjevačici, a to su primijetili i njezini obožavatelji na Instagramu koji su joj udijelili mnogo komplimenata za ovo izdanje.

Severina je haljinu midi kroja kombinirala s jednostavnom crnom torbicom, a za dozu 'dramatičnosti' pobrinuo se efektni šešir s velom ukrašen blještavim aplikacijama. U galeriji pogledajte koje još poznate dame obožavaju odjevne komade iz predzadnje kolekcije brenda Proenza Schouler.

 

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju