Sezona ljetnih koncerata u punom je jeku i naše glazbene zvijezde nižu nastupe. Među njima je i Severina, koja je ovaj vikend odradila koncert u Portorožu.

Galerija Khloe Kardashian u Muglerovim spiralnim tajicama Spiralne prozirne tajice modne kuće Mugler +0 Spiralne prozirne tajice modne kuće Mugler

Severina za svaki svoj koncert pomno osmišljava stajling, a iznimka nije bio ni nastup za slovensku publiku, pred koju je izašla u crnoj odjevnoj kombinaciji.

Već na prvi pogled najupečatljiviji dio njezina izdanja bile su tajice. U pitanju je vrlo popularan model modne kuće Mugler.

Spiralne tajice visokog sjaja napravljene su od poliamida i elastina, a prozirni dijelovi od rastezljivog tila. Osim po vrlo efektnom izgledu, prepoznatljive su i po reflektirajućem logu modne kuće koji se nalazi na boku.

Spiralne prozirne tajice modne kuće Mugler Spiralne prozirne tajice modne kuće Mugler (Foto: Mugler)

Posebne su i zbog toga što podižu stražnjicu zahvaljujući domišljatom dizajnu. U ponudi brenda nalazi se mnogo različitih varijanti ovih tajica u raznim bojama, a Severina je za sebe odabrala klasičan crni.

Muglerove spiralne tajice nose i brojne svjetske zvijezde, među kojima je i Khloe Kardashian.

Khloe Kardashian u Muglerovim spiralnim tajicama Khloe Kardashian u Muglerovim spiralnim tajicama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju