Glavna zvijezda 27. bjelovarske Terezijane bila je Severina. Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji održala je veliki koncert na kojem su se okupile tisuće obožavatelja. Očekivano, Severina je sve raspjevala i rasplesala svojim hitovima.

Galerija Princeza od Walesa u bijelim salonkama Princeza od Walesa u bijelim salonkama Princeza od Walesa u posljednje vrijeme često nosi bijele salonke +7 Anya Taylor-Joy u bijelim salonkama

Ni ovaj put nije nedostajalo materijala za modne sladokusce jer je pjevačica za nastup opet odabrala vrlo zanimljivu odjevnu kombinaciju.

Nosila je haljinu modne kuće Versace iz njihove linije Versace Jeans Couture formirane 2018. godine. Te je godine multinacionalna kompanija Capri Holdings kupila modnu kuću Versace, a jedan od prvih poteza novih vlasnika bilo je spajanje linija Versus i Versace Jeans u novu nazvanu Versace Jeans Couture.

Severina na koncertu u Bjelovaru Severina na koncertu u Bjelovaru (Foto: Damir Spehar/Pixsell)

Takozvani satelitski tj. sekundarni brendovi ili linije nisu novost u svijetu mode i brojne modne kuće odavno su ih lansirale, pa tako i Versace. Odjeća, obuća i dodaci koji se lansiraju u sklopu takvih linija često su znatno povoljniji i namijenjeni široj publici.

Severina na koncertu u Bjelovaru Severina na koncertu u Bjelovaru (Foto: Damir Spehar/Pixsell)

Severina je iz njihova ponude za sebe odabrala kratku haljinicu s efektnim konstrastnim cvjetnim uzorkom, a kombinirala ju je sa salonkama klasičnog dizajna i pomalo neočekivane boje.

Severina u salonkama modne kuće Prada Severina u salonkama modne kuće Prada (Foto: Damir Spehar/Pixsell)

Nosila je model modne kuće Prada prepoznatljiv po malom blještavom amblemu koji se nalazi na potplatima. Mnoge dame odlučile uz ovakvu bi haljinu odabrale model u nekoj ziheraškoj boji, ali odvažna Severina ne igra na sigurno kada je moda u pitanju i odlučila se za bijele salonke.

Emma Watson u bijelim salonkama modne kuće Prada Emma Watson u bijelim salonkama modne kuće Prada (Foto: Profimedia)

Pojedini modeli štikli modne kuće Prada prepoznatljivi su po amblemu na potplatima Pojedini modeli štikli modne kuće Prada prepoznatljivi su po amblemu na potplatima (Foto: Profimedia)

Izgleda da trend bijele obuće koji je prije nekoliko sezona bio na vrhuncu ipak još nije gotov, barem ako je suditi po kombinacijama poznatih dama. Tako se ni princeza od Walesa posljednjih mjeseci ne odvaja od svojih bijelih salonki koje je nosila u raznim prigodama.

Princeza od Walesa u bijelim salonkama Princeza od Walesa u bijelim salonkama (Foto: Afp)

Bijele salonke mnoge podsjećaju na 80-e jer su upravo u toj dekadi bile jako popularne. Tijekom ljetnih mjeseci, kada ionako preferiramo svjetlije boje, mogu biti savršena alternativa crnim salonkama jer će u sekundi razigrati vaše kombinacije.

Princeza od Walesa u posljednje vrijeme često nosi bijele salonke Princeza od Walesa u posljednje vrijeme često nosi bijele salonke (Foto: Profimedia)

Princeza od Walesa u bijelim salonkama Princeza od Walesa u bijelim salonkama (Foto: Afp)

Sarah Jessica Parker: Glamurozne štikle u boji koja vrišti da je ljeto jako blizu Sarah Jessica Parker u ružičastim metalik štiklama - 6 Sarah Jessica Parker u ružičastim metalik štiklama - 5 Sarah Jessica Parker u ružičastim metalik štiklama - 4 +6 Sarah Jessica Parker nosi metalik ružičaste štikle Gianvito Rossi, model Gianvito 105 (720 eura)

Obožavani modeli: 10 najpopularnijih klasičnih salonki svih vremena Casadei Blade Jimmy Choo Romy Salvatore Ferragamo Vara +10 Valentino Rockstud

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju