Povodom deset godina postojanja domaći brend Sexy Plexy predstavio je novu, njima vrlo značajnu kolekciju nakita Telling stories. Uz glavni model kolekcije, medaljon, pojavljuju se i prepoznatljive naušnice, koje se mogu kombinirati na razne načine uz karakterističnu notu miksa srebra i zlata.

Galerija Sexy Plexy kolekcija nakita Telling stories - 12 Sexy Plexy kolekcija nakita Telling stories - 9 Sexy Plexy kolekcija nakita Telling stories - 15 +14 Medaljon je glavni model kolekcije Telling stories

'Telling stories' je kolekcija posvećena velikim pričama i uspomenama. Posvećena je svima onima koji su s malim željama ostvarili velike snove. Kad smo složile prvi SEXY PLEXY komad, taj ponos nije bilo moguće opisati, a da smo tada znale gdje ćemo biti danas, mislim da ne bismo vjerovale, kažu Sara i Iva, dizajnerice i vlasnice brenda SEXY PLEXY.

Sexy Plexy kolekcija nakita Telling stories - 18 Jedan od najpoznatijih Sexy Plexy modela je svakako 'climber' naušnica (Foto: Sexy Plexy)

Glavni model kolekcije Telling stories dizajnirale su za sebe, baš kao i onaj prvi komad nakita koji su izradile, te ga poklonile jedna drugoj da taj dio uspomene uvijek bude uz njih.

Sexy Plexy kolekcija nakita Telling stories - 1 Povodom deset godina postojanja, brend Sexy Plexy predstavio je kolekciju nakita Telling stories (Foto: Sexy Plexy)

Želja nam je bila da svaki komad nosi svoju priču, baš onu tvoju, posebnu, jedinstvenu. Medaljon u kojem nosiš komadić sebe, svog srca, nešto što te naučilo, nešto što te možda rastužilo, ali opet dio tebe je... Da se sjetimo svega lijepoga u ovom nekom čudnom vremenu, pogledamo prema gore i znamo da je ona najsjajnija zvijezda baš naša, i hvala joj, baš za sve, poručuju Sara i Iva.

Sexy Plexy kolekcija nakita Telling stories - 13 Medaljon je glavni model kolekcije Telling stories (Foto: Sexy Plexy)

Jedan od najpoznatijih SEXY PLEXY modela je svakako climber naušnica, koja se ove sezone pojavljuje u decentnom izdanju sa sitnim cirkonima. Prsten koji krase zvjezdice i dijamantić prati tematiku cijele kolekcije, a ideja je da ga se može nositi i na malom prstu, na način da se prilagođava svima.

Sexy Plexy kolekcija nakita Telling stories - 16 Prsten kojeg krase zvjezdice i dijamantić može se nositi i na malom prstu (Foto: Sexy Plexy)

Kolekcija Telling stories obilježena je i novim pakiranjima, koja se ovog puta pojavljuju u vidu tvrdih ukrasnih kutijica sa svilenim mašnama kako bi svakom kupcu ostala trajna kutija za čuvanje najdražeg nakita.

Sexy Plexy kolekcija nakita Telling stories - 3 Kolekcija Telling stories dolazi u tvrdim ukrasnim kutijicama sa svilenim mašnama (Foto: Sexy Plexy)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju