Povodom deset godina postojanja domaći brend Sexy Plexy predstavio je novu, njima vrlo značajnu kolekciju nakita Telling stories. Uz glavni model kolekcije, medaljon, pojavljuju se i prepoznatljive naušnice, koje se mogu kombinirati na razne načine uz karakterističnu notu miksa srebra i zlata.

'Telling stories' je kolekcija posvećena velikim pričama i uspomenama. Posvećena je svima onima koji su s malim željama ostvarili velike snove. Kad smo složile prvi SEXY PLEXY komad, taj ponos nije bilo moguće opisati, a da smo tada znale gdje ćemo biti danas, mislim da ne bismo vjerovale, kažu Sara i Iva, dizajnerice i vlasnice brenda SEXY PLEXY.

Glavni model kolekcije Telling stories dizajnirale su za sebe, baš kao i onaj prvi komad nakita koji su izradile, te ga poklonile jedna drugoj da taj dio uspomene uvijek bude uz njih.

Želja nam je bila da svaki komad nosi svoju priču, baš onu tvoju, posebnu, jedinstvenu. Medaljon u kojem nosiš komadić sebe, svog srca, nešto što te naučilo, nešto što te možda rastužilo, ali opet dio tebe je... Da se sjetimo svega lijepoga u ovom nekom čudnom vremenu, pogledamo prema gore i znamo da je ona najsjajnija zvijezda baš naša, i hvala joj, baš za sve, poručuju Sara i Iva.

Jedan od najpoznatijih SEXY PLEXY modela je svakako climber naušnica, koja se ove sezone pojavljuje u decentnom izdanju sa sitnim cirkonima. Prsten koji krase zvjezdice i dijamantić prati tematiku cijele kolekcije, a ideja je da ga se može nositi i na malom prstu, na način da se prilagođava svima.

Kolekcija Telling stories obilježena je i novim pakiranjima, koja se ovog puta pojavljuju u vidu tvrdih ukrasnih kutijica sa svilenim mašnama kako bi svakom kupcu ostala trajna kutija za čuvanje najdražeg nakita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju