Pjevačica Shakira vratila se u svoj rodni grad Barranquilla u Kolumbiji, gdje je sa sinovima Sashom i Milanom posjetila tamošnju školu za siromašnu djecu.

Galerija Shakira Shakira u hlačama širokih nogavica i tenisicama s platformom Shakira u hlačama širokih nogavica i tenisicama s platformom +1 Shakira u hlačama širokih nogavica i tenisicama s platformom

U školu, pred kojom su je dočekali brojni obožavatelji, pjevačica je stigla u kombinaciji koja je istovremeno bila ležerna, udobna i efektna.

Nosila je maslinastozeleni top s tankim naramenicama koji na donjem rubu ima našiven još jedan par ukrasnih naramenica.

Shakira u hlačama širokih nogavica i tenisicama s platformom Shakira u hlačama širokih nogavica i tenisicama s platformom (Foto: Profimedia)

Donji dio kombinacije činile su hlače širokog kroja. Radi se o modelu napravljenom od laganog materijala s iznimno širokim nogavicama. Hlače na prednjem dijelu imaju upečatljiv patentni zatvarač, a na stražnjem našivene velike džepove. Modeli poput ovoga imaju vojsku obožavateljica jer su udobni i efektni te se mogu kombinirati na razne načine i za razne prigode.

Osim toga, hlače poput ovih nosive su tijekom cijele godine, čak i po najvećim vrućinama kada ih široke nogavice čine prihvatljivim odabirom mnogim damama.

Shakira u hlačama širokih nogavica i tenisicama s platformom Shakira u hlačama širokih nogavica i tenisicama s platformom (Foto: Profimedia)

Pjevačica je kombinaciju upotpunila tenisicama iz kojih se ne skida već neko vrijeme. U pitanju su tenisice američkog brenda R13, model Courtney. Radi se o visokim platnenim teniscama s predimenzioniranom punom platformom. Pjevačica u svojim kombinacijama nosi razne boje, a ovaj put odlučila se za bijeli model.

Wow! Shakira zablistala u dvije haljine na dodjeli nagrada - koja je bolja? Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 1 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 3 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 5 +3 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 6

Shakira nosi najpoželjnije hlače u 2023. godini - jesu li i vas omađijale? Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Shakira u cargo hlačama +2 Shakira u cargo hlačama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju