U njujorškoj dvorani Radio City Music Hall održano je predstavljanje programske sheme američke televizijske mreže NBC. Ovom događanju prisustvovala je i Shakira koja je u društvu glazbenika Nicka Jonasa predstavila svoj novi show "Dancing with Myself".

Galerija Shakira na predstavljanju programske sheme mreže NBC Shakira u cipelama s vrtoglavom potpeticom Shakira u cipelama s vrtoglavom potpeticom +0 Shakira

U pitanju je plesni natjecateljski show koji je kolumbijska zvijezda osmislila u suradnji s Lizom Koshy. Natjecatelji imaju zadatak otplesati koreografiju koju je osmislio žiri, publika ih potom ocjenjuje i najbolja izvedba osvaja novčanu nagradu. Shakira, Liza i Nick u showu imaju ulogu spasitelja.

Shakira na predstavljanju programske sheme mreže NBC Shakira na predstavljanju programske sheme mreže NBC (Foto: Afp)

To je naš posao, spasit ćemo natjecatelje za koje vjerujemo da zaslužuju ostanak u showu, a koje je publika eliminirala. Poanta ove emisije nije plesna virtuoznost. Poanta je u tome da ljudi izraze svoju strast i ljubav prema plesu. Ne morate biti plesni stručnjak. U showu imamo i doktore i učitelje, građevinare, pilote, zubare, djecu i mnoge druge, kazala je Shakira.

Slavna ljepotica na predstavljanje je došla u kombinaciji koji bismo mogli nazvati vrlo jednostavnom da nije bilo cipela. Naime, uz uske crne hlače i crveni top ukrašen volanima Shakira je kombinirala crne gležnjače s platformom i vrtoglavom potpeticom.

Shakira u cipelama s vrtoglavom potpeticom Shakira u cipelama s vrtoglavom potpeticom (Foto: Profimedia)

Bez obzira na platformu koja sigurno olakšava hodanje, potpetica ovih cipela zapravo je vrlo tanka i zato njihovo nošenje zahtjeva veliku dozu spretnosti. Shakira je ovom prigodom pokazala kako nema problema s nošenjem ovako ubojitih modela cipela i da je vrtoglave potpetice uopće ne plaše.

Shakira u cipelama s vrtoglavom potpeticom Shakira u cipelama s vrtoglavom potpeticom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju