Na jugu Francuske održana je dobrotvorna večer Monte-Carlo Gala for Planetary Health, a zvijezde na crvenom tepihu predvodila je glumica Sharon Stone. Slavna ljepotica lako je ukrala poglede u raskošnoj ljubičastoj kreaciji s potpisom modne kuće Dolce & Gabanna.

Galerija Sharon Stone u balskoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana - 4 Sharon Stone u balskoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana - 3 Sharon Stone u balskoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana - 2 +2 Sharon Stone u balskoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana

Monte-Carlo Gala opisuje se kao jedinstvena prilika za djelovanje u korist oceana, Zemlje i čovječanstva, a odražava se u Monacu pod predsjedanjem princa Alberta II od Monaca. Dobrotvornoj večeri prisustvovale su i neke holivudske zvijezde među kojima se najviše istaknula Sharon Stone.

Za gala večeru glumica je odjenula balsku toaletu u žarkoj ljubičastoj boji s potpisom Dolce & Gabanne. Raskošna kreacija iz Haute Couture kolekcije sašivena je od vrlo bogate količine materijala voluminoznog donjeg dijela s dugačkim šlepom dok je gornji dio jednostavnijeg, ali također glamuroznog kroja sa srcolikim dekolteom i crnim naramenicama.

Sharon Stone: Haljina koju ni upola mlađe kolegice ne bi nosile tako dobro Sharon Stone u haljini s leopard uzorkom - 2 Sharon Stone u haljini s leopard uzorkom - 3 Sharon Stone u haljini s leopard uzorkom - 1 +1 Sharon Stone u haljini s leopard uzorkom - 4

Sharon Stone Savršena je! Topić u kojem Sharon Stone izgleda bolje od upola mlađe manekenke

Uz dramatičnu haljinu koja u sekundi ukrade svu pažnju 63-godišnja ljepotica nosila je crne sandale s visokom iglenom potpeticom, mini torbicu u drugačijoj nijansi ljubičaste boje, a svečani stajling zaokružila je s nakitom luksuznog brenda Chopard.

Sharon Stone u balskoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana - 5 Sharon Stone u balskoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju